A legtüzesebb szenvedélyek törnek ma elő: a Vénusz a Skorpióba lépett

Eddig nem is gondoltad, hogy ilyeneket érezhetsz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.23.
Vénusz horoszkóp előrejelzés fényszöget szenvedély horoszkóp

2024. szeptember 23., Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap a Mérlegben megnyugvást hoz(na), de a Vénusz, ami a Skorpióba lép, igencsak felkorbácsolja a szenvedélyt. Nap közben az idő szorítása okozhat gondokat (Szaturnusz fényszöge). A mai este tökéletes ismerkedni, vagy randizni, romantikázni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Mérleg Nap harmóniát, a Skorpió Vénusz szenvedélyt hoz. Ha szingli akkor most nagyon felerősödik önben a vágy a társ iránt. A Skorpió Vénusz pedig a segítségére lesz abban, hogy már ismerkedéskor is átlásson a másikon...

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hétfőn képes lehet arra, hogy jobban az emberek szándékai mögé lásson, ezért észreveszi azt is, ami nem fog tetszeni. Ez pedig kisebb nézeteltéréseket, konfliktusokat eredményezhet. Gondolja meg alaposan, hogy reagál!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hétfőn önre is erősen hat a Skorpió Vénusz. Szinte olvas a másik gondolataiban, és nagyon szenvedélyes is lesz. A rejtett összefüggéseket is azonnal meglátja. Az is lehetséges, hogy olyan pénzügyi lehetőséget kap, amit vétek lenne visszautasítani.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szenvedélyes napra számíthat hétfőn. A lelkesedés hozhat sikeres munkát, ügyes feladatmegoldást, de azt is, hogy bizony nem nézi, ki a másik, és még a főnökének is beolvas, ha a helyzet úgy hozza. Arra is figyelnie kell, hogy ne ítéljen elsőre!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Hétfőn nehezen találja a helyét. Úgy érezheti, hogy amint végez egy feladattal, már jön is a következő, és szusszanásnyi pihenés se jut. A Nap a Mérlegben jár, ilyenkor az tesz a legjobbat, ha kiszellőzteti a fejét.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Mérleg hava, őszi nap-éj egyenlőség: mindkettő szinte mágikusan jó hatással van önre. Most nagyon jól működik a világban, és a kapcsolatai is működőképesek. Könnyen célt ér. A Skorpió Vénusz viszont jelezhet birtoklási vágyat, féltékenységet. Vigyázzon, hogy a párja ne értse félre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz, a szerelem és a kis szerencse bolygója ma belép a jegyébe. Innentől pár hétig szerencsésebbnek, szerethetőbbnek fogja magát érezni. A véletlen is a kezére játszik majd. Ma azért érheti bosszúság is: az időbeosztással lehet gondja.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A hétfői nap valahogy nem igazán az öné. Talán egy-egy programot tervezett, de ha sem lelkileg, sem szellemileg nem tud igazán ott lenni, akkor inkább mondja le, és menjen haza pihenni. A Mérleg Nap idején könnyen megtalálja a harmóniát, ha elég időt szán önmagára. Hallgasson valamilyen szép zenét.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Szaturnusz, az uralkodó bolygója kvadrát fényszöget zár be a Holddal. Ez azt mutatja, hogy ma nem igazán tudja utolérni magát. Sok a feladat, a stressz, és egymást érik az újabb teendők. Amit viszont megtehet, hogy beiktat rendszeres, rövid pihenőket. Sétáljon egyet, üljön ki valahova egy kávéra!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha túl sokat akar egyszerre, akkor kisebb az esélye annak, hogy abból bármi meg is valósulhasson – erre figyelmezteti most a Szaturnusz. Inkább haladjon apró lépésekkel, és akkor elégedettebb lehet azzal, amit elér. A kitartása nem lesz hiábavaló sem a szerelemben, sem a munkában.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hétfőn nehéz feladat elé állítják a munkahelyén. Elbizonytalanodhat, de akkor se mondjon nemet. Sikerülni fog, és meglesz a dicsőség! Segítséget persze nyugodt szívvel kérhet. Meg is fogja kapni, nem kell aggódnia.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás