Telihold 2024: nehéz napok jönnek, készülj fel!

Különleges égi jelenség ragyogja be az esténket. A telihold 2024 szeptemberében nehézségeket hoz, de mutatjuk, hogyan vészelheted át ezt az időszakot.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.
horoszkóp telihold asztrológus

Mágikus energiákat áraszt a telihold 2024 őszén. Bár telihold várható kedd (szeptember 17.) este, nem tud a Hold teljes fényében ragyogni, mert a Föld beárnyékolja; ez a negatív energia sajnos kihat az életünkre is. 

Telihold 2024
A telihold 2024 szeptemberében mágikus energiákat áraszt (Fotó: pexels.com)  

A telihold 2024 őszén nem várt fordulatokat hoz

A telihold a részleges holdfogyatkozással különleges égi jelenség, hazánkban csak egy év múlva lesz újra látható. A Hold szeptember 17-én közel látszik a Földhöz, ezért egy nagy és ragyogó teliholdat figyelhetünk meg az éjszaka, szeptember 18-án hajnalban a Föld beárnyékolja a Hold egy kis részét, a felszíne 3,5 százalékát.

A szerdai Halak telihold alaposan felkavarja a hangulatot ezen a héten. Több más nehéz helyzetet is jeleznek a bolygók. Szerencsére a horoszkóp segítségével előre felkészülhetsz minden eshetőségre

– osztotta meg Székelyhidi Ágnes, az Astronet asztrológusa. 

Hogyan készüljünk fel a félárnyékos teliholdra?

Ágnes asztrológus hasznos tanácsokat ad a telihold 2024-es negatív energiáinak kiszűrésére. Mutatjuk, mit érdemes tenned szeptember harmadik hetében:

  • A Kost választások elé állítja az univerzum. Érdemes a józan ítélőképességére hallgatnia, leggyorsabban a racionális hozzáállás mutatja meg a kiutat. 
  • A Bika a héten a szokásosnál is nehezebben hoz döntést. Kerülnie kell, hogy sürgessék, mert emiatt ideges lesz. Jó hír, hogy csütörtöktől vasárnapig már öt szuper fényszög támogatja és hoz egyensúlyt az életébe.
  • Az Ikrek számára puskaporos hangulatban telhet a hét eleje, a családja és a kollégái is bosszantják. Lehetőleg most ne reagáljon, maradjon a lehető legpasszívabb. Jó hír, hogy vasárnaptól a Hold az Ikrekbe, a Nap a Mérlegbe lép, ami megkönnyebbülést hoz.
  • A Rák több konfliktusnak is szem- és fültanúja lesz. Most igazán érvényes a mondás: „Minden csatát megnyersz, amit el sem kezdesz.” Mindezt a hétvégén kipihenheti.
  • Az Oroszlánnak a bolygók azt javasolják, hogy észszerűsítse a kiadásait. A hétre pénzügyi zavar várható, ha sikerül átvészelnie, akkor a hétvégén ünnepelhet.
  • A Szüzet a szerdai teliholdon kívül további három bolygószembenállás frusztrálja. Hiába próbál tapintatosan fogalmazni, mégis megsérti az embereket. Érdemes a héten inkább hallgatásba burkolóznia.
  • A Mérleg a hét második felében támadásokat kaphat, ezért érdemes minden helyzetre észérvekkel felkészülnie.
  • A Skorpiótól sokan kérnek majd segítséget, de a hét végén már érdemes magával is foglalkoznia. 
  • A Nyilasnak egyszerre kell szembenéznie a munkahelyi és otthoni konfliktusokkal. Érdemes a kapkodás helyett mindig csak az aktuális kihívással törődnie. 
  • A Bak számára több kellemetlen helyzetet is előrevetítenek a csillagok, érdemes a héten távol maradnia minden vitától.
  • A Vízöntőnek rendbe kell szednie az anyagi helyzetét, nem halogathatja tovább. Érdemes a felesleges kiadásokat megspórolnia.
  • A Halaknak az egészségére és az érvényesülésére is rossz hatással vannak a fényszögek. Próbáljon hálás lenni azért, mert sok jó ember veszi körül, így átvészelheti a nehéz hetet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás