Ez a csillagjegy ma váratlan akadályba fog ütközni

Erős hangulatingadozásai lehetnek ma egy másik csillagjegynek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.
horoszkóp csillagjegy napi horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kedden a Holdra, ami a közérzetünk, hangulatunk jelölője, sajnos csupa kedvezőtlen fényszöget vetnek más planéták, így biztosan kell feszültséggel számolnunk. Ne hajtsa túl magát a mai napon! A szervezete egyértelműen jelzi, hogy időnként meg kell állni, pihenni, újraépíteni önmagát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Készüljön rá, hogy egy váratlan akadály merül fel nap közben. Ez az akadály pedig valószínűleg egy személy lesz, akinek az érdekei ellentétesek az önével, és mindent meg is tesz, hogy legyőzze… Lehet ez egy kolléga, vagy a tágabb ismerősi körből valaki.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma egy olyan élménye lehet, amely erős érzelmeket vált ki önből, de ezek lehetnek negatív, vagy épp pozitív reakciók is. Önön múlik azonban, hogy az erőt, amelyet ebből kap, mire használja. A ma kapott mentális intenzitás ugyanis sok mindenre elég lehet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Erős hangulatingadozásai lehetnek ma. Ráadásul nagyon feldühítheti valaki azzal, ha provokálja egy olyan munkahelyi ügyben, amivel kapcsolatban már korábban is volt nézeteltérés. Próbálja meg higgadtan kezelni a helyzetet!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma úgy érezheti, hogy ön körül szinte mindenki gondokkal küzd, a végletekig feszült, és emiatt talán ma lehet önben egy kis lelkiismeret-furdalás, hogy mindezek ellenére jó a kedve. Pedig önnek is vannak gondjai, csak valószínűleg ön sokkal egészségesebben viszonyul a nehézségekhez.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr a jegyében jár, és kedvezőtlen fényszöget vet a Holdra. Ez elég személyesen érinti, valakivel nézeteltérése lehet, ami önt is mélyen megbánthatja. Most tényleg jobb lenne, ha nem tenne szóvá semmit, és minden erejével azon lenne, hogy kikerülje a vitákat. 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Lehet, hogy most kényes szituációban van, hiszen egy olyan helyzetbe került, amikor jobb, ha nem kertel, hanem megmondja a véleményét a másiknak. A kérdés az, meddig halogatja még a dolgokat és udvariaskodik a saját kárára.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Heves vitába keveredhet ma, és könnyen lehet, hogy nehezen tolerálja mások eltérő véleményét. Pedig mindenkinek megvan a saját igazsága, és ez ellen nem sok értelme lenne küzdeni. Inkább próbálja meglátni a másik véleményében is az értékelhetőt.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Alapvetően optimista természet, de azért a kudarctól vagy az elutasítástól való félelem gyakran áll a dolgok útjába szinte mindenkinél, és ez alól ön sem lehet teljesen kivétel. Ne feledje azonban, hogy ez az érzés leküzdhető. Próbáljon az erősségeire koncentrálni!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma valaki azzal próbálkozik, hogy rossz színben tüntesse fel, de teljesen eredménytelenül. Ön nagyon becsületes ember akkor is, amikor bizony egyszerűbb lenne valamit kerülőúton megoldani. Ez egy nagy hatalom a kezében: az egyenes jelleme és az őszintesége.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma már egész nap a Halakban jár a Hold. Ne vegyen részt egy ön körül kialakuló vitában! Van éppen elég ember ön körül, aki azt hiszi, hogy csakis övé az igazság, és ebben is határozott állást kell foglalnia. Jobb, ha ön bölcsen hallgat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most nagyon erőteljesen érintik a feszültségek, hiszen a Hold a Halakban jár, és holnap ráadásul részleges holdfogyatkozás is lesz. Ma próbáljon meg meditálni, relaxálni, vagy egy nagy sétával elűzni a stresszt. Mozogni most kötelező!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás