Mindenki ledöbbent: hollywoodi sztár jelent meg a magyar filmünnepen

A sokat látott filmeseket is meglepte a hollywoodi sztár jelenléte. A 7. Budapesti Klasszikus Film Maraton záró napján jelent meg Jesse Eisenberg.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.09.24.
Módosítva: 2024.09.24.
Jesse Eisenberg Uránia Nemzeti Filmszínház Budapesti Klasszikus Film Maraton

Filmforgatások tartják lázban Budapestet, több fővárosi helyszínen is feltűntek a közelmúltban hollywoodi sztárok. Az utóbbi időben Woody Harrelson és Morgan Freeman is elcsíphető volt, ugyanis a Szemfényvesztők című film harmadik felvonását a közelben forgatják. Vasárnap azonban az Uránia moziban nemcsak a rajongókat lepte meg a világsztár, Jesse Eisenberg.

Jesse Eisenberg a Budapesti Klasszikus Film Maratonon
Váratlanul látogatta meg Jessie Eisenberg a Budapesti Klasszikus Film Maratont (Fotó: NFI)

A Budapesti Klasszikus Film Maraton zárónapján ugyanis a Zombieland sztárja jelent meg az Uránia Nemzeti Filmszínházban, ahol a telt házas közönséggel együtt nézte meg A napfény íze című alkotást. Szemfényvesztők 3. részét hazánkban forgató színésznek egyik nagy, személyes kedvence Szabó István filmje, ami a Sonnenschein család történetén keresztül idézi fel Magyarország XX. századi történelmét. A vetítés után a színész találkozott és közös fotót is készített a moziban az ezen az esetén megjelent alkotókkal: Szabó István rendezővel, Robert Lantos producerrel és Koltai Lajos producerrel.

Jesse Eisenberg
Jesse Eisenberg egyik kedvenc filmje A napfény íze (Fotó: NFI)

Varázsboltban is járt már Jesse Eisenberg

Jesse Eisenberg, aki Mark Zuckerberget alakította a Social Network – A közösségi háló, illetve Lex Luthort a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című moziban, Budapesten forgatja a Szemfényvesztők című hollywoodi sikerfilm harmadik részét, direkt ment a magyar bűvészboltba.

Bár a Szemfényvesztők-filmekben a bűvésztrükkök filmtrükkök vagy kézdublőr által bemutatott mutatványok, Jesse Eisenberg, talán pont a filmek és bűvész karaktere hatására, komolyan érdeklődik a bűvészet iránt. Konkrét trükköt, összefűzött lapos kártyacsomagot keresett, de nem ragadt le a bűvészet egyetlen ágánál!

 – mesélte a Borsnak Szabó István, a Figaro bűvészbolt tulajdonosa.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás