Szerelem van születőben? Ez a jegy ma ráeszmél: jobban vonzódik valakihez, mint eddig hitte

Lássuk, mit ígérnek a csillagok a keddi napra! Ez vár ránk a horoszkópunk szerint szeptember 24-én.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.24. 08:00
Módosítva: 2024.09.24. 14:17
csillagjegy napi horoszkóp horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Reggel és délelőtt még a hétköznapi intézni valók nyomaszthatnak, legalábbis ezt jelzi a Hold, ezenkívül bekavarhat valamilyen félinformációval a Neptunusz, az estéjét viszont csodálatos fényszögek aranyozhatják be. Lehet ez egy beszélgetés, ami váratlan felismeréseket hoz.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kedden egy érdekes hír, vagy beszélgetés hatására egy új dolog kerül az érdeklődése középpontjába. Ha így van, igyekezzen lehetőleg mindent megtudni a témában, olvasson, tájékozódjon.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kedden könnyen előfordulhat, hogy miközben valakivel a magánéletéről beszélget, valójában önmagáról tud meg, vagy érte meg valamit. Ez felszabadító erővel lehet önre! Ebből is láthatja, hogy a dolgok mindig fejben dőlnek el.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Skorpió Vénusz miatt most nagyon népszerű, és köthet új ismeretségeket. De az is lehet, hogy valakivel most újra találkoznak, és egész új szintjére lép a kapcsolat. Néha bizony újra kell kezdeni az ismerkedést, hiszen nem sok a közös pont immár az életükben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma egy őszinte és nyitott beszélgetés várhat önre valakivel, akivel közel állnak egymáshoz és akivel talán egy vitát kell tisztázniuk. Az Ikrek Hold délutánig még segít ebben! Ügyeljen arra, hogy világosan és egyértelműen fogalmazzon, mivel egy elejtett félreérthető mondat most kalamajkát okozhat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A keddi nap kedvező energiákat, segítő erőket hozhat önnek. Céljaival kapcsolatban kedvező fejlemények várhatók, bizonyos akadályok elhárulhatnak a tervei elől. Használja ki a mai napot az előrelépésre!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy hatalmi játszma, vagy egy rivalizálás főszereplője lehet, és csak nagyon nehezen tudja mindebből kivonni magát. Ne higgye, hogy ebben nem nyerhet. Most ugyanis az ön jegyében jár a Nap, amitől nagyon népszerű!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Már egy ideje dolgozik valamin, vagy küzd valamiért, de eddig nem érezte különösebben, hogy az egésznek lenne-e bármilyen hozadéka. Kedden viszont ez a helyzet megváltozhat. Ilyen az, amire azt mondják, hogy hirtelen beüt a dolog.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kedden valakit a közelében különösen vonzónak találhat, és ez, ha nem figyel oda, meg is látszódhat a viselkedésén. Ez persze csak akkor baj, ha nincsenek tervei az illetővel. Ellenkező esetben most könnyen meghódítja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma nem csak izgalmas napot élhet meg, de új érzések bontakoznak ki valakivel, aki már egy ideje a közelében tartózkodik. Érezni a vonzódást izgalmas lehet, de közben arra is gondolnia kell, hogy kettejükön kívül még kit érint ez a közeledés.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kedden a munkádban, vagy a magánéletedben akadályba ütközhet és világossá válhat, hogy valaki nagyon nem akarja, hogy arra folytassa az útját, amerre most jár. Mindennek az oka pedig az irigység lehet. Ne hagyja, hogy megállítsák!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma nagyon felgyorsulnak a dolgok, megnövekedhet a munka mennyisége, és joggal érzi úgy, hogy minden önre marad, mintha soha nem lenne ennek a napnak vége. De mi lenne, ha most az egyszer nem egyedül próbálna mindennel végezni?









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás