4 csillagjegy, aki mindig arra vágyik, ami nem lehet az övé

Vannak örök álmodozók és örök elégedetlenek. Csillagjegyük alapján mutatjuk meg, kik azok, akik mindig többre vágynának, mint ami megadatik nekik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.09.
Módosítva: 2024.08.09.
csillagjegy célok horoszkóp

Vannak, akik elégedettek azzal, amijük van, míg mások folyamatosan többre – vagy legalábbis másra – vágynak. Kik ők és miért van az, hogy nem képesek elfogadni, ha valami nem lehet az övék? Természetesen vágyakozni nem bűn, sőt, alapvető emberi tulajdonság, ami előbbre visz minket nemcsak egyénként, de civilizációként is, ugyanakkor túlzásba esni már korántsem szerencsés. Most csillagjegyük alapján leleplezzük, kik azok, akik olyan álmokat és célokat hajkurásznak, amiket soha nem érhetnek el.

Vannak csillagjegyek, akik mindig többre vágynak, mint amit elérhetnek – ez pedig csalódást hoz az életükbe Fotó: Pexels

Csillagjegyek, beteljesíthetetlen álmokkal

Bika

A Vénusz uralta Bika imádja a csillogást, a luxust, a kényelmet. Nemcsak értékeli a kifinomult részleteket egy-egy ruhadarab vagy új technikai kütyü esetében, de valósággal vágyik arra, hogy mindezt meg is szerezze, magáénak tudhassa. Ő az, aki már akkor egy újabb, mesébe illő vakációra indulna, amikor még csak épp hazaért az előzőről, és aki abban a pillanatban a következő ékszer felé kacsintgat, amikor korábbi áhított darabja mondjuk a csuklójára került. Ráadásul makacsságának köszönhetően nem is adja fel egykönnyen a vágyait, ugyanakkor anyagi helyzete nem feltétlen támogatja azt az életvitelt, amit megálmodott.

Oroszlán

Míg a Bika a fizikai javakat, addig a Nap uralta Oroszlán az emberek elismerését és imádatát igyekszik begyűjteni, méghozzá már-már elképzelhetetlen mennyiségben. Elsősorban a státusz hajtja, az, hogy az élen legyen, céljait pedig az teszi teljessé, ha elérésükről mindenki tudomást szerez. Sajnos egy idő után az Oroszlánoknak rá kell jönniük, hogy a siker és elismerés hajkurászása nem okoz igazi örömöt, és bizonyosan találnak olyan célt, amit egyszerűen nem tudnak elérni – ami végső soron csalódáshoz vezet.

Skorpió

A Plútó uralta Skorpió bolygójának köszönhetően intenzív, szenvedélyes. Amellett, hogy mély érzelmek irányítják, hatalomvágya is felülkerekedhet rajta, amely miatt olyan célokat tűz ki maga elé, amit nem feltétlen tud elérni. Ennek ellenére már-már megszállottan hajt majd ezért a célért – bármi is legyen az. Ha boldog akar lenni, a Skorpiónak meg kell tanulnia elfogadni, hogy valami nem sikerülhet, emellett meg kell ismernie a türelem erényét.

Vízöntő

Az idealista és újító Uránusz uralta Vízöntő álmodozó, akit ideák hajtanak: egy szebb világ, egy tökéletesebb élet, fejlődés – ezek nemes célok, ugyanakkor a jegy szülötteinek meg kell tanulniuk, mely elemek elérhetőek, és melyek nem, és ideáik mely része fordítható le és kamatoztatható a hétköznapi életben, és melyik nem. Értékelniük kell az apró sikereket is: ezek is a nagy álom részei!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás