Nincs mese: ők a leggonoszabb csillagjegyek

Ők azok, akiket sokan épp a szókimondásuk miatt nem kedvelnek. Kíméletlen őszinteségük miatt tartják gonosznak ezeket a csillagjegyeket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.30.
csillagjegy kritikus gonosz horoszkóp

Mindenki baráti körében vannak olyanok, akiket szókimondásuk, egyenességük, kritikus jellemük miatt rosszindulatúnak tartanak, pedig ők csak nem akarnak köntörfalazni, és igyekeznek cukormáz nélkül tálalni a dolgokat. Tényleg ők lennének a leggonoszabb csillagjegyek? Horoszkópjuk alapján leplezzük le, kik érdemlik ki egy-egy társaságban a legnagyobb valószínűséggel ezt a címet.

gonosz, ördögi, csibész, rosszindulatú, bajkeverő
Tényleg gonoszak lennének ezek a csillagjegyek? Vagy Fotó: Nicoleta Ionescu / Shutterstock

Sokak szerint ez a 3 csillagjegy a legrosszindulatúbb

Skorpió

A Plútó uralta Skorpió mély, intenzív érzelmeiről ismerszik meg. Rendkívüli szenvedélyessége azonban azzal jár, hogy nem feltétlenül figyel a stílusára, az illemre, emiatt sokak nyersnek értékelik. Ráadásul rettentő hevesen tudja védeni a saját igazát, ha pedig keresztbe tesznek neki, kifejezetten bosszúszomjassá válik. Hűségesek, de ha elárulod őket, akkor jajj neked! Érezni fogod, mennyire is tud kegyetlen lenni e jegy!

Bak

A Szaturnusz uralta Bak gyakorlatias és amiciózus. Eltökélt, folyamatosan a céljaira fókuszál, emiatt azonban sajnos a legtöbb esetben nem törődik mások érzéseivel, érzelmeivel. Nagyra értékeli mind az egyenességet, mind a kritikus hangvételt, emiatt azonban sokan ridegnek tartják. Kiváltképp azok érezhetnek így, akik nem felelnek meg a Bak magas elvárásainak.

Szűz

A Merkúr uralta elemző Szűz a tökéletességet várja el mindenkitől: önmagától és másoktól is. Épp ezért rendkívül kritikus, azt a bizonyos lécet igen magasra teszi, emiatt pedig mások kötözködőnek érezhetik a stílusát – holott ő csak a lehető legjobb eredményt szeretné elérni. Ez a tökéletesség-orientáltság ráadásul hajlamos elnyomni a kedvesebb, gyengédebb énjüket, ami miatt nyersnek és gonosznak tűnnek.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás