Még véletlenül se hallgass rájuk: ezek a csillagjegyek adják a legrosszabb randitanácsokat

Vannak, akiket bátran zaklathatsz a kérdéseiddel, de nem őket. Ez a két csillagjegy használhatatlan, ha randevúra készülsz.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.24.
csillagjegy randi horoszkóp

Mondják: talán minden kapcsolat legnehezebb – de persze emellett legizgalmasabb – része az ismerkedés, a randik időszaka. Sokaknak ekkor van a legnagyobb szükségük egy segítő kézre, egy barátra, aki tanácsokat ad. Mit vegyél fel, miről beszélgessetek, felhívd, vagy tán üzenetet írjál neki? Ezek mind olyan kérdések, amikben nem árt, ha kikéred egy külső szemlélő véleményét – kivéve, ha az a bizonyos külső szemlélő a következő két csillagjegy egyike. Akkor bizony meg vagy lőve, az ő tanácsaikkal ugyanis nem sokra mész majd!

randi, randevú, ismerkedés
Két csillagjegy, akitől hiába vársz randitanácsot  Fotó: Pexels

2 csillagjegy, akitől ne várj tanácsot, ha randira készülsz!

Kos

Az impulzív és makacs Kost a Mars uralja, így aligha meglepő, hogy gyakorta hoz másodpercek alatt született, hirtelen döntéseket. Épp ezért tűnhet kívülről meggondolatlannak, és épp ezért van, hogy bármennyire is jó szándékkal ad tanácsokat, azt nem árt fenntartásokkal kezelni: könnyen lehet ugyanis, hogy az a fajta hevesség, ami az ő karakterénél működik, az nálad már nem lesz nyerő. Tehát ha meg akarod kavarni az állóvizet, és egy kis izgalmat akarsz belecsempészni a randikba, egy Kos barát vagy barátnő tanácsa lehet a legjobb, ami rád várhat – ha azonban nem vagy elég bátor, elég bevállalós, akkor jobb, ha lemondasz a segítségükről!

Rák

A Rákok nagyszerű barátok. Horoszkópjuknak hála gondoskodnak rólad, támogatnak téged, és ha arra van szükséged, ők adják a vállat, amire rádőlhetsz, és kisírhatod magad. Sajnos azonban ha randitanácsokról van szó, nem veszed túl sok hasznukat. Egyszerűen túl érzelmesek, és képtelenek elszakadni a saját tapasztalataiktól, így könnyen lehet, hogy a saját (sikeres vagy épp sikertelen) randijaik emléke elhomályosítja a tisztánlátásukat, és olyan ötleteket adnak, ami még véletlenül sem működik a te esetedben. Tudd hát, hogy eléggé elfogultak, és ekképp kezeld a javaslataikat is!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás