Augusztusi pénzhoroszkóp: ezekre a csillagjegyekre vár bőség

Eláruljuk, hogy horoszkópod szerint augusztusban, hogyan érdemes a pénzeddel bánnod.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.04.
Módosítva: 2024.08.04.
csillagjegy újhold pénzhoroszkóp augusztus

Augusztus 4-én újhold kell fel, ráadásul kivételes módon ellentétes irányba fog elindulni a Merkúrhoz képest. Ez pedig nem mást jelent, minthogy nagy energiák fognak elszabadulni. S ez még nem minden, ugyanis a hónap közepén járva egy valódi égi áldás érkezik! 

Fotó:  Shutterstock

A Mars augusztus 14-én egyesíti erőit a virágzó Jupiterrel, kitartást és sok szerencsét biztosítva mindenkinek. Augusztus 18-án egy Merkúrt érintő fényszög némi lelki tisztaságot hoz. A Nap augusztus 22-én belép a fókuszált Szűz föld-elemű jegyébe, és rendet tesz az életünkben. Amint a Merkúr retrográd augusztus 28-án véget ér, zöld utat kapunk, hogy továbblépjünk. 

S hogy ezek az égi események hogyan is fogják pontosan befolyásolni a csillagjegyek anyagi helyzetét? Az Astronet közölte az augusztusi nagy pénzhoroszkópot, íme:

Kos

Augusztus 4-én kezdve egészen a hónap közepéig nehézségeid támadhatnak a napi költségvetésben. Érdemes odafigyelned a pénzügyeidre, és az sem árthat, ha picit elnézőbb vagy magaddal szemben, ha picit túlköltekeznéd magad. Augusztus 22-én, amikor a Nap belép a Szűzbe, rendezi a pénzügyeidet, sőt, pluszpénzt hoz a házhoz! 

Bika

Augusztus 4-ével kezdve régi lehetőségek térhetnek vissza az életedbe, de új inspirációt is kaphatsz. Ez a hónap sikert hozhat neked a pénzügyeidben. Lehet, hogy nem tudsz azonnal belevágni a terveidbe, de előkészítheted és pár hét múlva bele is vághatsz. Az augusztus 19-i telihold valamilyen átütő sikert hoz a karrieredben, vagy a pénzügyekben! 

Ikrek 

Te vagy a hónap egyik nagy nyertese! A Mars bolygó egész hónapban a jegyedben van! Rengeteg energiát kapsz, hogy elérd a céljaidat, legyen az anyagi vagy valamilyen más célkitűzés. Augusztus 7-én különösen jó ötleteid támadhatnak, ekkor ugyanis a Nap harmonizál a jegyedben lévő szerencsés Jupiterrel. Az augusztus 18-i Merkúr–Nap-együttállás pedig segít valóra váltani az álmaidat. 

Rák

Az uralkodó bolygód a Hold, így az újhold rád mindig erősebb hatással van, mint más jegyekre. Az augusztus 4-i újhold is remek lehetőségeket jelez. Bármit is teszel, tedd magabiztosan. Azonban jobban teszed, ha a kommunikációdra jobban odafigyelsz az elkövetkező hetekben. Az augusztus 19-i telihold rávilágíthat néhány kényes pontra, de csak azért, hogy azonnal megoldást is adjon. Amint a Szűz hava kezdetét veszi, rendeződnek az anyagi ügyeid. 

Oroszlán

Az Oroszlán havában járunk, így természetes, hogy az Oroszlán szezonban abszolút melletted áll a szerencse! Azonban a költekezésed kapcsán mégiscsak jobban tennéd, ha kis mértéket tartanál. 

Szűz

A jegyedbe belépő Vénusz a bőség energiát vonzzák be most az életedbe. A pénzzel kapcsolatban azonban sem a céljaid sem a vágyaid nem lesznek egyértelműek a következő hetekben. Érdemes szem előtt tartanod, hogy ha tisztázod a céljaidat, és rájuk koncentrálsz, akkor azokat most el is tudod érni! 

Mérleg

Itt az ideje, hogy leporold néhány régi ötleted, azokból ugyanis most új jövedelemforrást csinálhatsz. A teliholdnak köszönhetően, ha szenvedéllyel csinálsz bármit, abból pénzt tudsz szerezni. A Mars egész hónapban kitartást ad, és most valóra válthatod a személyes terveidet. 

Skorpió

Ebben az időszakban merész és kreatív energiák segítenek, így magabiztosabb lehetsz. Az újhold pedig megújuló erővel fog feltölteni. Ám a Merkúr most be fogja lassítani a karriereddel kapcsolatos folyamatokat. Ezt el kell fogadni, és addig is kidolgozni a részleteket. Viszont az augusztus 18-i Merkúr–Nap-együttállás nagy lehetőségeket és szerencsét hoz majd számodra. Ennek köszönhetően elengedheted a felgyülemlett érzelmeket, hogy képes legyél befogadni a bőséget. 

Nyilas

Nem érdemes semmivel sem várnod, mivel a Mars hatalmas erőkkel hajt téged ebben az időszakban. Képes lehetsz bármivel szembenézni. Ráadásul a Vénusz is neked kedvezz, így a szokásosnál is meggyőzőbb leszel. Ez a folyamat augusztus 22-én tetőződik be, amikor elkezdődik a Szűz-szezon, és megadja a stabilitást az új helyzeteknek. 

Bak

A Mars egész hónapban ad erőt a változások bevezetéséhez. Az augusztus 19-i telihold a pénzügyeket hozza reflektorfénybe: gondolkodj a megszokott sémákon kívül, most az hozhat megoldást! 

Vízöntő

Az elkövetkező hetek alkalmasak arra, hogy rendezd az ügyeidet, bár új tervekbe ne most fogj bele. Augusztus 19-én a telihold a jegyedben arra késztet, hogy nézz szembe önmagaddal és az ellentmondásos érzéseiddel. Ezek ugyanis azok, amik meggátolnak abban, hogy befogadd a bőség energiáját, de most sikerrel járhatsz!

Halak

Az augusztus 4-i újhold remek alkalom arra, hogy rendbe szedd a pénzügyeidet. Ügyelj a megfelelő ütemezésre! Most jó alkalom nyílik arra, hogy valakivel üzleti vállalkozásba vagy más szakmai projektbe vágj. De ha pénzzel kapcsolatos szerződéseket kell aláírnod, vagy el kell kötelezned magad valami nagy tét mellett, akkor azonban érdemesebb várnod, amíg augusztus 28-án véget ér a Merkúr retrográd, hogy kőbe vésd a dolgokat. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás