Rendkívüli ufóészlelés, lebegő csészealj tűnt fel a város felett

Nem ez az első eset, hogy ezen a környéken azonosítatlan tárgy tűnik fel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.14. 06:30
Módosítva: 2024.10.14. 10:25
csészealj UFO Texas

Egy tanulmány szerint az elmúlt 40 évben 21 905 földönkívüli észlelést jelentettek Texasban. Az egyik legújabb ufóészlelés a múlt hétvégén történt Rockwallban, amikor is egy helyi lakos egy szivar alakú, fémes tárgyat látott az égen.

Ufó jelent meg a Pilis-hegységben, nem is akárhogyan!
Szerinted mi a magyarázat a szokatlan fényjelenségekre? Fotó: Pexels

San Antonio környékén is észleltek furcsaságokat az égen. Márciusban a helyiek bizarr fényekről számoltak be, amelyekért mint kiderült, a SpaceX rakétaindítása volt felelős, bár néhányan ezt nem fogadták el magyarázatként. Áprilisban pedig egy részegnek tűnő férfivel voltak tele a hírek, miután  San Antonio híres épületét, a Tower of the Americast  összetévesztette egy lebegő űrhajóval.

Ugyan a Pentagon már megosztja az azonosítatlan légi jelenségekkel kapcsolatos jelentéseit, volt, amikor a nyilvánosság csak nem hivatalos forrásból értesülhetett az észlelésekről. Persze manapság is felhívják rá a figyelmet, hogy általában van más magyarázat a furcsa fényforrások felbukkanására, az ufóhívők számára azonban ezek csak „kifogások”. A XXI. század egyik leghíresebb észlelése is Texashoz kötődik, melyre a mai napig nem sikerült egyértelmű magyarázatot találni. 

A texasi Stephenville kisváros főként tejgazdaságairól ismert, de 2008. január 8-án több tucat lakos szokatlan dolgot látott az égen. A lakók arról számoltak be, hogy fehér, cikázó fényeket észleltek a 67-es főút felett. Amióta az eset napvilágot látott, Texasban egyre jobban figyelik az égi jelenségeket az emberek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás