Horror Magyarországon: tüzet gyújtott és magára zárta az ajtót a vérző férfi

Egy szalaszendi férfi végzetes lépésre szánta el magát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.02.
Módosítva: 2024.10.02.
tűz rendőrség életmentés

Egy szalaszendi férfi kétségbeesésében a szobájába zárkózott, tüzet gyújtott, és félő volt, hogy végzetes lépésre is rászánja el magát. A kiérkező rendőr azonnal döntött, és életet mentett.

rendőrség
A férfit kórházba vitték Fotó: Police.hu 

A rendőrség ügyeletére, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába szeptember 30-án, a délutáni órákban érkezett bejelentés szerint egy szalaszendi férfi végzetes lépésre szánta el magát. Az Encsi Rendőrkapitányság helyszínre siető munkatársa, Kavalecz János r. főtörzszászlós a szalaszendi háznál azt látta, hogy az eltorlaszolt szobából egyre erősebben szivárog a füst, ugyanakkor az ablak résnyire nyitva volt. 

A gyors helyzetértékelés után gyorsan kellett dönteni, és a nyitott ablak meg is adta a választ. A járőr bemászott a házba, majd az ablakon keresztül kivitte a kezein vérző sebet ejtő férfit. Ezt követően a főtörzszászlós a ruhaszárítón talált ruhával szorítókötést alkalmazott, amíg a szakszerű segítség meg nem érkezett – írja a Police.hu. Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai további ellátásra kórházba szállították a sérültet.

Van segítség!
Ha úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás