"Azt hittem vége" - nem tudják megmenteni, 3 évet jósoltak a fiatal anyukának

A 34 éves anyuka a szülést követően lett rosszul. A legrosszabbat közölték vele az orvosok.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.15.
anyuka rákbetegség egészségmegőrzés

Egy 34 éves nőnek azt mondták az orvosok, hogy gyógyíthatatlan rákban szenved és mindössze három éve van hátra. Michelle Hughes állítja, a hobbija tartja életben, aminek köszönhetően kirobbanó formában 37 évesen.

Azt hittem vége az életemnek

– emlékszik vissza Michelle  arra a pillanatra, amikor közölték vele, hogy gyógyíthatatlan, 4. stádiumú rákja van, és csak három éve van hátra. A háromgyermekes kanadai anyuka 34 éves volt, amikor megkapta ezt a „halálos ítéletet”, ami teljesen felforgatta az életét.
Miután a harmadik gyermeke születése után összeesett otthon, az orvosok több daganatot fedeztek fel a tüdejében és cisztákat találtak a májában. Mint bevallotta, először teljesen összetört, de aztán elindult egy egészségmegőrző úton, és mára az a célja, hogy triatlonista legyen.

Bár korábban soha nem volt járt futni, 2023-ban már 12 versenyen vett részt, köztük egy félmaratonon. Úgy látja, a mozgás az egyik megmentője a rákkal való küzdelem során, persze a férje mellett. Michellet egy ritka rákbetegséggel, epithelioid hemangioendotheliomával (EHE) diagnosztizálták. Az EHE – amely az USA-ban kevesebb mint egymillió embert érint – leggyakrabban fiatal és középkorú felnőtteknél fordul elő. A betegség egyik jele a száraz köhögés, amely légzési nehézséget okoz - írja a Daily Mail.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás