28 év jutott neki: fél napot várt a sürgősségin, kínhalált halt a gyönyörű Zoe

Az ápolónak tanuló Zoe panaszait végzetesen sokáig nem vették komolyan.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.08. 20:30
ápoló sürgősségi osztály elhunyt

Egy 28 éves, ápolónak készülő nő, Zoe Bell 12 óra várakozás után hunyt el a sürgősségi osztályon az Egyesült Királyságban. A fiatal nő halálos szepszist kapott.

Zoe Bell még 2022-ben hunyt el, miután fél napon át kellett várakoznia a sürgősségi osztályon. A nő több plusz műszakot vállalt londoni kórházakban, ám december 18-án, munka után torokfájást és beszédnehézségeket tapasztalt. Állapota fokozatosan romlott, ezért december 23-án bevitték abba a kórházba, ahol egyébként dolgozott.

Barátja, Phillip Ayres elmondása szerint 22:00 körül érkeztek a kórházba, és fél órával később párja már erős mellkasi fájdalmakra panaszkodott. Egy nővér megvizsgálta, de úgy tűnt, nincs komoly baja. Azonban hajnalra a nő állapota tovább romlott: súlyos mellkasi, háti és vállfájdalmak jelentkeztek nála, és vért köhögött. A nővér ekkor is úgy vélte, hogy nincs ok a pánikra, mert "a vért a folyamatos köhögés okozhatja".

Karácsony estéjén, amikor végre megvizsgálták, Zoe állapota tovább súlyosbodott, zavarttá vált. Annak ellenére, hogy végre megfelelő ellátást kapott, állapota nem javult, így az intenzív osztályra szállították, ahol aznap este a szíve feladta a küzdelmet. A későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy szepszisben és hörgőgyulladásban halt meg - írja a Mirror.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás