„Hihetetlen” – az orvos is elsápadt, daganatot találtak a hasfájós kisfiúnál

A 2 éves Tommy nagyon megijesztette anyukáját, amikor már enni sem akart. A kicsi a túlélésért harcol!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.07.
Módosítva: 2024.10.07.
daganat diagnózis fájdalom kisfiú

Az orvosok úgy gondolták, hogy a 2 éves Tommy Paul Quinn gyomorfájdalmát székrekedés okozza, ám nem sokkal később a Skóciában élő család lesújtó diagnózist kapott.

Tommy
A kisfiú hősiesen küzd! Fotó: gofundme.com

Tommy rosszul érezte magát, miután januárban visszatért családjával egy nyaralásról. Édesanyja, Nicole orvoshoz vitte, amikor egy családi összejövetelen észrevette, hogy a kicsi fáradt, nem akar játszani, nem iszik és eszik, valamint a vécét sem használja. Bár először csak székrekedésre gyanakodott az orvos, amint megvizsgálta Tommy hasát, az események felgyorsultak. Vérmintát vettek a kisfiútól, majd ultrahangvizsgálatot rendeltek el. 

A kisfiúnál ritka, agresszív rákot, 4. stádiumú magas kockázatú neuroblastomát diagnosztizáltak. Ez a szimpatikus idegrendszer rosszindulatú daganata, amely leggyakrabban a mellékvese velőállományában keletkezik, de jelentkezhet a gerinc mentén a mellkasban, a hasban és a kismedencében is. A daganat általában kétéves kor előtt jelenik meg.  

Ő egy eleven kisfiú, aki imád autókkal játszani. Hihetetlen, hogy ennyi kemoterápiás kezelés után is újra önmaga tud lenni

– árulta el az édesanya. A kisfiú műtéten is átesett, de megpróbáltatásai ezzel még nem értek véget. Még 18 hónapnyi kezelés vár rá, és egyelőre csak reménykedni lehet abban, hogy addigra remisszióba kerülírja a Mirror. A család egy adománygyűjtő kampányt is indított, hogy fedezni tudják az esetleges külföldi kezelések költségeit.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás