Brutális videó sokkolja a világot: így siklik az ufó a vízen

Hihetetlen tempóban terjed a neten a videó.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.22.
ufo víz UFO észlelés

Napjainkban egyre aktuálisabb kérdés az ufóügy. Vannak, akik még mindig tagadják a létezésüket, illetve azt, hogy bolygónkat látogatják, az emberek egy jelentős csoportja azonban arra mutat rá, hogy már a vak is látja, hogy milyen sok találkozás van manapság az idegenekkel. Szinte nincs olyan nap, hogy valaki ne álljon elő azzal, hogy elrabolták, vagy különös jelenségeket látott az égen. Már több híresség is fel merte vállalni, hogy érték incidensek űrlényekkel, mindezek pedig arra utalnak, hogy az idegenek egyre bátrabban mozognak a bolygónkon, és már nem próbálnak meg rejtőzködni. Az emberek fantáziáját már régóta mozgatja az ufókérdés, a vietnámi mester, Tran Long Ho azonban olyat alkotott, ami sokakat megdöbbentett. 

UFO-k lepték el Mátyásdombot?
Szinte minden nap hallani ufóészlelésekről / Fotó: Fer Gregory /  Shutterstock

Bár sokan láttak már igazi ufót, azért a legtöbb ember csak álmodozni tud arról, hogy egyszer kiszúrjon az égen egy csészealjat. Tran Long Ho azonban úgy volt vele, hogy ha az élet eddig nem tette lehetővé, hogy lásson egy ufót, akkor majd csinál egyet. Kiment hát a garázsba, és hozzálátott a csészealj megalkotásához. Vízi járműnek tervezte, és az is lett a javából!

 

A jármű egy rettenetesen élethű csészealj, éppen ezért, amikor a folyópartról valaki megpillantja, először elfogja a páni félelem, mert azt hiszik, hogy idegenekkel állnak szemben. Az erről készült videó terjed, mint a vírus, és mindenki szerint nagyon élethű az álufó: 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás