Szenzációs bejelentés a NASA-tól: második Holdja lett a Földnek

Immáron két hold kering a Föld körül.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.21. 06:30
NASA Hold égitest

A Holdnak nagyon sokan misztikus erőt tulajdonítanak. Azok, akik követik az ezotéria híreit, valamint akik szerint az égitestek jelentős befolyással vannak az életünkre, azok tudják, hogy a Hold nagyon különleges erővel bír az emberi életekre nézve is. A Föld körül keringő égitest befolyásolja az időjárást, aszályt és apályt tud okozni, de az állatok mindennapi viselkedésére is hatással van. Éppen ezért sokan gondolják, hogy az emberek élete sem függetleníthető tőle. Nos, hamarosan jelentős változásokra kell számítanunk, ha ez igaz, ugyanis egy újabb holdról tett bejelentést a NASA. 

Lesz egy újabb holdunk

Fantasztikus bejelentést tett a NASA, amelynek minden olyan személy nagyon örülhet, akik szeretik az eget kémlelni. A holdunkkal ugyanis nemrégiben egy aszteroida ütközött, aminek következtében egy jelentős darab letört az égitestből. A Hold letört darabja elérte a Föld gravitációs pályáját, és beállt a keringésbe. A Föld egy ideig csapdába ejtette a holddarabot, és az űrkutatók számításai szerint kb. 7 hónapig fog bolygónk körül mozogni - írja a Mirror.

Szabad szemmel ugyan nem lehet látni, de teleszkóppal könnyen észrevehetjük. 7 hónapon keresztül egy "minihold" is a bolygónk körül kering, ami - minthogy a Hold része - akár komoly hatással lehet a földi lények életére. Később kisodródik a gravitációs mezőből, és a naprendszerünk kósza kődarabjává válik. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás