Hold–Plútó kedvezőtlen fényszöge sújt le ezekre a csillagjegyekre



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.20. 08:30
Hold csillagjegyek plútó fényszög horoszkóp

2024. szeptember 20.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold már délelőtt belép a kényelmes Bika jegyébe. Ez kellemes lenne, viszont napközben kap egy fényszöget a Plútótól, ami meg hozhat féltékenységet, hatalomvágyat, rivalizálást, szóval nem éppen kellemes tényezőket. Ha valaki tele negativitással közelít önhöz, azt ismerje fel, és szabjon gátat neki.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Pénteken a reggeli ébredéshez még ad egy lendületet a Kos Hold, de utána már átlép a jegyébe, és lelassítja a nap tempóját. A Plútó fényszöge viszont hozhat negatív élményt is, például egy rosszindulatú ember személyében... Ön nagyon szereti az őszt, és most kezd ráérezni az ízére. Főzzön egy teát, sétáljon egy nagyot hazafelé, így ellensúlyozhatja a nap közbeni stresszt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Pénteken csak a nagy képet nézze, és ne az apró részletekkel törődjön, még akkor sem, ha egy kisebb homokszem kerül a gépezetbe, és valami félresiklik, vagy nem úgy sül le, ahogy tervezte. Valaki mintha direkt próbálná elterelni a figyelmét, de ezzel sem szabad foglalkoznia.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma megnehezíti a döntést vagy a véleménye kialakítását egy kérdésben az, hogy szinte mindenhonnan teljesen ellenkező dolgokat hall ugyanazzal az üggyel kapcsolatban. A személyes tapasztalatai legyenek a döntőek ez ügyben!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénteken a Plútó nagyon erős megérzéseket hoz be a képbe, olyan dolgokat is megláthat, megérthet maga körül, amelyek eddig elkerülték a figyelmét. Ne lepődjön meg hát, ha ma választ kap egy régóta függőben lévő kérdésre.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Pénteken ne feledkezzen meg arról, hogy van a közelében valaki, akinek most nagy szüksége van az egyértelmű pozitív visszajelzésre öntől. Egy mosolyból és néhány kedves szóból baj nem lehet, neki pedig lehet, hogy ez most extrán jólesik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pénteken lehet egy kellemetlen élménye, mert valaki irigy vagy féltékeny önre. Tanulja meg helyén kezelni a dolgot! Nemcsak az számít, hogy „mit mond”, hanem az is, hogy „ki az, aki mondja”. Délután tegyen egy nagy sétát a szép őszben, vagy üljön ki egy kávéra valahova.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ahogy ez önnel gyakran megtörténik, ma is szinte zsonglőr módjára próbálja a legtöbbet kihozni a napból, és amilyen céltudatos, ez általában sikerül is önnek. Ma is láthatja az elismerést mások szemében! Hétvégén pihenje ki magát.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold–Plútó kedvezőtlen fényszöge miatt úgy érezheti majd, mintha mindenki öntől akarna valamit, önből akarna egy darabot. És önt ez nagyon irritálja, a fojtogató légkört az átlagnál is rosszabbul viseli. Szerencsére jól tudja hárítani a rámenős embereket...

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma fárasztó napra számíthat sok tennivalóval és rengeteg új információval. Lesz azonban „kárpótlás” is: egy találkozás különösen ösztönzően hathat önre, és jobban megismerhet valakit, akiről eddig csak feltételezései voltak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Pénteken furcsa élményben lehet része, mivel valaki a környezetében nem úgy viselkedik egy szituációban, ahogyan azt várta. És egyáltalán nem biztos, hogy rosszabbul, mint gondolta! Lehet, hogy teljesen le fogja nyűgözni az illető.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma egy érdekes új helyzet alakulhat ki ön körül, vagy egy új személy léphet be az életébe, és mindez kissé felforrósítja a levegőt. Talán mindennek elsősorban a munkában érezhető a hatása, de az is lehet, hogy a magánéletét érinti.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás