Felborult kocsiból menekült a részeg sofőr Józsefvárosban, nem hiszed el, hova bújt

A férfi hiába ütközött egy másik kocsival, a baleset után elmenekült. A felborult járműből kimászott, kiderült, hogy nem véletlen, ugyanis részeg volt.



Megosztás
Szerző: B. T.
Létrehozva: 2024.09.09.
baleset VIII. kerület felborult ittas vezetés menekülés

Hatalmas csattanásra, majd vad dudálásra és felfordulásra lehettek figyelmesek az arra járók vasárnap (szeptember 8.) délelőtt a józsefvárosi Népszínház utca környékén. Lapunk ugyanis úgy tudja, hogy egy Seat és egy Suzuki rohant egymásba a sínek menték. A csattanás a szemtanúk szerint hatalmas volt, méghozzá olyannyira, hogy a Seat az ütközés után felborult. 

A két kocsi úgy egymásnak csattant, hogy az egyik autó felborult. Úgy tudni, hogy sérülés szerencsére nem történt   Fotó: Metropol

A baleset helyszíne valóságos közlekedési káoszt okozott, a felborult autótól ugyanis nem csak a kocsik, de a tömegközlekedési eszközök sem tudtak haladni. A térhez a rendőrökön kívül azonnal riasztották a tűzoltókat és a mentőket is.

Összeütközött két személyautó Budapest VIII. kerületében, a Teleki László térnél, a Fiumei út közelében. A baleset következtében az egyik kocsi az oldalára borult 

- közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

Lapunk úgy értesült, hogy dacára a hatalmas csattanásnak, tragédia nem történt: a Suzukiban senki nem sérült meg, sőt úgy tudjuk, hogy a felborult Seatban sem. Olyannyira nem, hogy a Metropol a helyszíni szemtanúktól úgy értesült, hogy az összetört autóból valahogyan kiverekedte magát a sofőr, aki ahelyett, hogy megvárta volna a mentőket, azonnal elrohant és információk szerint pillanatokon belül el is tűnt a közeli házak között.

A Metropol az üggyel kapcsolatban felkereste az illetékes rendőrséget, akik elmondták, hogy a férfi nem véletlen menekült el, ugyanis ittas volt. Menekülése nem tartott sokáig, mivel másfél órán belül elfogták. Nem csoda: a pancser sofőr ugyanis a nagy menekülés közben a kocsiban felejtette az összes iratát. A bénázást tetézte, hogy a férfi az utolsó utáni pillanatban is megpróbálta a lehetetlent:

A kiérkező rendőrök a gépkocsiban megtalálták a sofőr személyi igazolványát, és a kapott személyleírással együtt megjelentek az utas közeli lakóhelyén. A lakásban, az ágyneműtartóban elbújva megtalálták és elfogták a 30 éves férfit, aki feltehetően a balesetet okozta, és segítségnyújtás nélkül elmenekült a helyszínről 

- mondta el lapunknak a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás