Árvíz elleni védekezés: a rendvédelmi dolgozók, katonák szükség esetén 3-24 órán belül mozgósíthatók

Friss videóval jelentkezett Rétvári Bence.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.09.17.
Módosítva: 2024.09.17.
Árvíz 2024 Rétvári Bence védekezés

Gőzerővel zajlik az árvíz elleni védekezés Magyarországon. A gátról jelentkezett be Facebook-oldalán Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, aki maga is kiveszi a részét a gátépítési munkából.

RÉTVÁRI Bence; BAKONDI György
Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára is kiveszi a részét az árvíz elleni védekezésből (Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

„Mindenki kiveszi a részét az árvíz elleni védekezésből. Köszönjük a vízügyesek, katasztrófavédők, rendőrök, katonák, hivatásosak és önkéntesek munkáját. Mindenki teljes erőbedobással dolgozik azon, hogy megfékezzük az áradást”
– fogalmazott.

A rendvédelmi dolgozók és a katonák oda mennek segíteni, ahová hívják őket. Szükség esetén 3, illetve 24 órán belül lehet őket mozgósítani

– közölte Rétvári Bence.

Teljes erőbedobással zajlik a védekezés az árvíz ellen (Fotó: Krizsán Csaba)

„Azt kérjük Magyar Pétertől és az ellenzéki politikusoktól, hogy ne terjesszenek álhíreket, ne terjesszenek rémhíreket, ne sértegessék a védekezésben közreműködőket”
– nyomatékosította az államtitkár.

„Mi felkészültünk, és ott dolgozunk a legnagyobb erővel, ahol erre a legnagyobb szükség van. Legyőzzük az árhullámot, Magyarország megcsinálja!” – mondta videója végén Rétvári Bence.

Nézd meg a teljes felvételt!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás