Kitálalt az egykori Tesco dolgozó: ezeket a dolgokat SOHA nem mondhatja el egy alkalmazott

Megdöbbentő, mi mindenről számolt be.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.24.
Tesco alkalmazott vásárlás dolgozó

A bevásárlás bizony a mindennapi életünk része. Élelmiszert nem szórakozásból megyünk vásárolni, hanem azért, mert muszáj. S minthogy muszáj vásárolnunk élelmiszert, mindenki igyekszik spórolni rajta, próbáljuk a lehető legkevesebb pénzt elkölteni, és minél gyorsabban túlesni az üzletben való bóklászáson. Ezért néha-néha előfordul, hogy udvariatlanok vagyunk azokkal, akik az üzletben dolgoznak. Egy egykori Tesco alkalmazott most mindenről kitálalt. 

Szeged,,Hungary,-,June,25,,2020:,Big,Red,Sign,Tesco
Sokan járnak a Tescóba vásárolni / Fotó: Baloncici

Egy volt Tesco dolgozó most végre színt vallhatott, és elmondhatta, mi midnen van a dolgozók fejébe, amelyeket SOHA nem szabad kimondaniuk. Sokszor van ugyanis úgy, hogy udvariatlan, türelmetlen vevőkkel találkoznak. Hozzájuk bizony lenne egy-két keresetlen szavuk, de ezeket nem mondhatják ki. Mutatjuk, mik ezek:

  1. Attól, hogy már nyitás előtt a bejáratnál dörömbölsz, nem fogjuk hamarabb kinyitni. A 7 óra az 7 óra.
  2. Attól, hogy türemletlenkedsz a sorban, nem fogok gyorsabban dolgozni. Nem direkt lassítottam le.
  3. Hidd el, nekünk is kellemetlen elkérni az igazolványodat az alkoholhoz, de muszáj. Ha 30 évesen is kiskorúnak nézlek, örülj neki.
  4. A tescós egyenruha bizony nagyon kényelmes, és télen jó meleg.
  5. Nem, nem ebédelek ingyen a Tescóban. Nekem is meg kell vennem a terméket, ha ebédelni megyek.
  6. Nagy dráma néhány fillérért. Amikor állításod szerint valamiből az utolsó terméket hoztad, de kicsit be van horpadva a doboza, akkor inkább leütöm azt a tíz százalékot, nehogy dráma legyen amiatt a pár fillér miatt.
  7. Nem miattam van betéti díja az üvegnek, ne nekem forgasd a szemed. 
  8. Én jobban utálom az önkiszolgáló kasszát, mint Te. Hidd el, rettenetes egész nap a szkenner előtt állni, és nem könnyíti meg az életemet, hogy nem kasszázok, hanem folyton egyik kasszától a másikig ugrálok.

via









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás