5+1 módszer, hogy SOHA többé ne kelljen kiszállítási díjat fizetned rendelésnél

Ezzel búcsút inthetsz a postai költségeknek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.11.
Módosítva: 2024.06.11.
rendelés kiszállítás csomag

Az internetes vásárlás egyik legdühítőbb része, hogy fizetni kell a kiszállításért, és legtöbbünk számára nem idegen, hogy máshol vegyünk meg egy terméket, ha a szállítás adott esetben pluszköltséget jelent.

ajándék, csomag
Így kaphatod meg ingyen a csomagjaidat – Fotó: Pixabay

Ám ahhoz, hogy az utóbbit ne kelljen meglépned, mutatunk néhány tippet, amellyel szállítási költségek nélkül hozzájuthatsz a rendelésedhez.

1. Töltsed fel megrendelésed hétköznapi alapvető dolgokkal

Egyes üzletek csak akkor biztosítanak ingyenes kiszállítást, ha egy bizonyos összeghatár felett költesz. Ez gyakran nagyon bosszantó, különösen akkor, ha csak néhány dolgot kell venned. Vezess egy listát azokról a mindennapi alapvető cikkekről, amelyekről tudod, hogy valamikor szükséged lesz rájuk, mint például elemek vagy kéziszappan – ezek mind megvásárolhatók az Amazon, a Tesco, az Ocado és más nagy szupermarketek weboldalain.

2. Tegyél a kosaradba visszaküldhető termékeket

Alternatív megoldásként olyan tételeket vegyél meg, amelyekről tudod, hogy egyszer visszaküldöd őket. Mivel bármit, amit online vásároltál, az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül visszaküldhetsz, az üzleteknek pedig vissza kell téríteniük az árát. Az egyetlen kivétel ez alól az, ami személyre szabott vagy romlandó.

3. Használd a próbaidőszak lehetőségét

Néhány üzlet ingyenes próbaidőszakot kínál a vásárlásokhoz, amely általában korlátlan szállítást biztosít – vagy legalábbis némi pénzbeli kedvezményt. Vigyázz azonban, hogy ez a próbaidőszak ne váljon utólag fizetőssé, ha úgy gondolod, hogy nem használod.

4. Vedd át az üzletben vagy csomagautomatában

Egy másik lehetőség arra, hogy ne kelljen fizetned a rendelésedért, ha azt az üzletben vagy egy csomagautomatában veszed át, ami gyakran ingyenes. Ráadásul az üzletben ellenőrizheted, amit vettél. Tehát ha nem tetszik, akkor visszaküldheted, ezzel is pénzt spórolva.

5. Kérj ingyenes szállítási kódot

Ez egy kicsit több munkát igényelhet, de egyes kereskedők gyakran rendelkeznek ingyenes szállítási kóddal. Ha feliratkoztál a levelezőlistájukra, ellenőrizd, hogy van-e ingyenes kézbesítést kínáló e-mailje.

+1 Nézd meg, hogy máshol nem olcsóbb-e

Azt is érdemes ellenőrizni, hogy a termék nem eladó-e egy másik boltban, ahol ingyenes vagy olcsóbb a kiszállítás. Még akkor is, ha maga a tétel többe kerül, a teljes összeg a szállítással együtt kevesebb is lehet – írja a becleverwithyourcash.com.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás