Most 89 forint a legolcsóbb másfél literes ásványvíz – Ilyen árakkal kalkulálhatsz ma az Árfigyelő szerint

Sokan hétvégén intézik a nagybevásárlást, ezért körülnéztünk az Árfigyelő segítségével, hogy hová érdemes beugrani az alapvető élelmiszerekért és hol mi kapható jó áron.



Megosztás
Szerző: GUY
Létrehozva: 2024.07.20.
Árfigyelő bevásárlás bolt

A Metropol utánanézett, hogy az alapvető élelmiszerek közül mit hol tudunk a legkedvezőbb áron beszerezni. Vásárlási körképünkben ezúttal a félbarna kenyér, a margarin, a baromfi párizsi, a kristálycukor, a liszt és a nagy hőségre való tekintettel az ásványvíz árainak néztünk utána. 

Az Árfigyelő segítségével több ezer forintot spórolhatsz most az ünnepek előtt is.
Az online árfigyelő segítségével akár több tízezer forint is megspórolható egy-egy nagyobb bevásárlás alkalmával Fotó: non c

A félbarna kenyerek, cipók és veknik kilogrammonkénti ára között nincs nagy eltérés a különböző üzletláncokban: a legjobb vásárt az Auchanban csinálhatjuk, ahol a félbarna kenyér kilója 577 forintba kerül. Érdemes a kilósat választani, hiszen ugyanebből a kenyérből a 0,5 kg-os kiszerelésű 345 forintba kerül, akárcsak a szeletelt. A Tescóban pont öt forinttal drágább a félbarna kenyér kilója: ott 578 forintba kerül, de a kerekítés szabályai miatt ez 580 forintot jelent, míg az Auchan ára valójában 575 forint. A Pennyben 579-et kérnek érte, ami lényegében a Tesco árával egyezik meg. A félkilós félbarna kenyér a SPAR-ban 379 forintért kapható, míg a szeletelt kiszerelésért 449 forintot kérnek a SPAR-ban.

A fél kilogrammos margarinok árait böngészve a Lidlben, az Aldiban és a Pennyben is találunk már 499 forintért ebből a termékből. Akik márkahű vásárlók, azoknak viszont nem árt tudniuk, hogy a Vénusz Natúr 60% zsírtartalmú margarin 450 grammos kiszerelésben a Tesco és az Auchan üzleteiben 539 forintért kapható, ugyanakkor a SPAR-ban ugyanezért a termékért már 649 forintot kérnek. A Bords Eve natúr, csökkentett zsírtartalmú, 500 grammos margarin is az Auchanban a legolcsóbb, ahol 789 forintot kérnek érte. A SPAR-ban és a Tescóban viszont 849 forintot kell ugyanezért a termékért fizetni. A 0,4 kg-os Rama classic kenőmargarin a SPAR, a Penny és az Aldi üzleteiben is 749 forintba kerül.

A napokban tomboló hőség egyik ellenszere lehet, ha minél több ásványvíz van odahaza a hűtőben. A legjobb vételt az Auchanban találtuk, ahol a 1,5 literes saját márkás ásványvíz 89 forintba kerül. A Tescóban 109 forintot kérnek a saját márkás másfél literes ásványvízért, ahogy a SPAR-ban, a Lidlben, az Aldiban és a Pennyben is.

Baromfi párizsiból a félkilós kiszerelések árait szemlézve messze a Pennyben kapjuk a legjobb árajánlatot, ahol 369 forintba kerül. Ennél 20 forinttal többet kell fizetni a Lidlben és a SPAR-ban, valamint az Auchan üzleteiben is. Az Aldiban pedig már 499 forint a baromfi párizsi.

Az 1 kilós kristálycukrok versenyében is az Auchan a befutó ezen a héten, ahol 379 forintba kerül. A SPAR üzleteiben 389 forintnál indulnak a kilós cukrok, ahogy a Pennyben és a Tescóban is.

Bevásárlás előtt mindenképpen érdemes körülnézni az üzletek kínálatában az Árfigyelő segítségével, hiszen egy jól megtervezett bevásárlókörúttal akár tízezreket is spórolhatunk!

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás