Nagynénjét próbálta megmenteni, mindketten a halálba zuhantak túrázás közben

Nagyon szomorú hírt adtak közzé.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.25.
Módosítva: 2024.08.25.
tragédia szikla halálos tragédia halál

Sokan élnek-halnak a túrázásért. Bölcs emberek azt mondták, hogy csak az szeretheti igazán az életet, aki a természetet járja, aki kirándul, aki az erdők, mezők bűvöletében él és szeret nagyokat kirándulni. A túrázás azonban nem mindig veszélytelen, és egyetlen óvatlan lépés is tragédiához vezethet. Egyetlen szelfi most két ember életét vette el. 

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Nem élték túl Fotó: Unsplash

Szörnyű dolog történt Brazíliában, a Campos dos Goytacazes vízesésnél. A 43 éves Debora Mothe ugyanis unokaöccsével túrázott, a természetet járta. Mindketten nagyon szerettek a friss levegőn lenni, ezért különösen nagy öröm volt nekik ez az együtt töltött nap. Sajnos azonban tragédia lett a vége. 

Egy vízesésénél jártak, ahol a nő szelfit szeretett volna készíteni. A szikla pereméhez állt, az azonban csúszós volt, a nő elvesztette az egyensúlyát, majd a szakadékba esett. Egy ideig még kapaszkodott, az unokaöccse pedig azon volt, hogy megmentse az életét. Utána nyúlt, próbálta visszahúzni, ez azonban nem sikerült. Ő maga is megcsúszott, így mindketten a mélybe estek. Holttestüket megvizsgálták, most pedig eltemetik őket – írja a Mirror

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás