„A menny a legszebb angyalukkal lett gazdagabb” – kizuhant szállodai szobájának erkélyéről a 19 éves Emma

A fiatalt rengetegen gyászolják, sorra írják számára a búcsúüzeneteket.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.23.
gyász tragédia halál

Szörnyet halt az a 19 éves brit nő, aki ibizai nyaralásán kizuhant hatodik emeleti szállodai szobájának erkélyéről. A tini, aki Hamiltonban élt halála előtt még posztolt is, mennyire odavan a spanyol helyért. Emma Ramsay ügyvédnek tanult. Zuhanását követően azonnal mentőt hívtak a négycsillagos Hotel Vibra Districthez, ám segíteni már nem lehetett rajta. Még ott halottnak nyilvánították.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Tragédiával végződött ibizai útja Fotó: unsplash.com/Képünk illusztráció

A gyönyörű Emmától rengetegen búcsúznak, köztük egykori iskolaigazgatója, Lorna Lawson is:

Emma rendkívül kedves, szorgalmas és tehetséges diák volt, aki sokat tett iskolánk közösségéért. Gondolataink és imáink családjával vannak ezekben a nehéz időkben. Emma, örökké hiányozni fogsz, örökké különleges helyed lesz iskolánkban. 

Egy barátja, Paris Mcgoldrick ennél mélyebben fogalmazott. Megható búcsúbeszédet írt:

Nem is tudom hol kezdjem, hogy mondjam el azt, milyen tökéletes is volt a mi Emmánk. Mindent szerettem benned és örökké szeretni is foglak. A menny a legszebb angyalukkal lett gazdagabb. Örökké hálás leszek, hogy a barátomnak hívhattalak. Mindig is nagy becsben tartom majd közös emlékeinket és pillanatainkat Em. Drága barátnőm. Szeretlek. Soha nem foglak elfelejteni. 

De nem ez volt az egyetlen üzenet, melyben leírták, mennyire szerették a 19 évest. Volt, aki leírta 15 éve voltak már barátok, épp ezért most nem is búcsúzik tőle, mivel tudja, egyszer újra találkoznak majd. 

Emma haláláról a brit külügyminisztérium azt közölte, hogy kapcsolatban állnak a spanyol hatóságokkal, hogy rájöjjenek, mi is történt valójában, írja a LadBible.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás