Emiatt a filléres spórolás miatt kellett meghalnia a fiamnak

Nem sokat spóroltak vele, de a fiam emiatt már nem él.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.18.
halál szén-monoxid Szén-monoxid-riasztó szén-monoxid érzékelő gyerek

Hiába nőnek fel a gyerekek, egy édesanya számára a fiai és lányai mindig gyerekek lesznek. Egy édesanya akkor is aggódik miattuk, ha már ők maguk is felnőttek, házasságban élnek és gyerekeket nevelnek. Egy édesanya akkor is félti a gyerekeit, ha már függetlenedtek. Cathy Foley a mai napig nem tudja elhinni, hogy fia, Hudson nincs többé. Ezt a tényt egyetlen anyának sem könnyű elfogadni, mindazonáltal Hudson halálának értelmetlensége a mai napig kínozza. 

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Még mindig fáj Hudson halála / Fotó: unsplash.com

A Foley család nagyon szeret utazgatni. Imádják bejárni a világot, gyalogszerrel megismerkedni a világ egzotikus országaival, éppen ezért rengeteget voltak úton. Hudson már megjárta Ausztráliát és Európát, a családjával pedig már régóta tervezgettek egy nagy dél-amerikai túrát. Hudson végül a nyakába vette a kontinens déli részét, és éppen Ecuadorban tartózkodott. Felhívta az édesanyját, és közel egy órán keresztül mesélt neki a kalandjairól és az élményeiről. Elmesélte azt is, hogy megismerkedett egy lánnyal, aki nagyon tetszik neki, és aznap este randizni fognak. Ezután letették a telefont.

Nem sokkal később az anyuka telefonja újra csörgött. Mikor felvette, közölték vele, hogy a fia meghalt. A későbbi nyomozásokból kiderült, hogy szénmonoxid-szivárgás okozta a halálát. A szálloda ugyanis néhány dollárt spórolni tudott azzal, hogy nem szerelte be a szénmonoxid-érzékelőket, ez pedig a fiú életébe került – írja a Mirror

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás