Négyszer küldték el az orvosok a kisfiút, hogy csak vegyen be lázcsillapítót: a 4 éves gyerek életébe került

A szülei hiába vitték kórházba, rendre elküldték őket.



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2024.08.14.
Módosítva: 2024.08.14.
meghal Daniel négyéves

Egy négyéves kisfiú szülei várják, hogy kiderüljön, hogyan hagyhatták meghalni a gyermeküket az orvosok. Többször is jártak kórházban, ám azzal küldték el őket, hogy adjanak a gyereknek lázcsillapítót.

gyertya, gyász, halálhír, tragédia
Fotó:  unsplash

Lindita Alushi és Kastriot Klosi a halála előtti héten négyszer vitte fiát, Danielt a londoni Camden-i Royal Free Kórházba, de folyamatosan hazaküldték őket. A második és a harmadik látogatás során a pár azt állítja, hogy az orvosok azt tanácsolták nekik, hogy fiuknak Calpolt (lázcsillapító) és Ibuprofent adjanak.

A negyedik látogatás alkalmával Danielt, aki autista volt, szepszissel a gyermeksürgősségi osztályra szállították, és órákkal később meghalt. Anyja, Lindita gyógyszertári asszisztens és szakképzett orvos szülőhazájában, Albániában, így nyilatkozott: „Daniel volt a legaranyosabb kisfiú, és annyira áldottak voltunk, hogy ő a fiunk. Szeretett velem együtt főzni és sütni. Imádta az állatokat, történeteket hallgatni és a barátaival játszani. Daniel nagyon érdeklődő és kíváncsi volt. Egyszerűen nagy öröm volt. Még mindig küzdünk, hogy megértsük, mi történt Daniellel és miért. Kórházba vittük, és nagyon aggódtunk az állapota miatt, de semmi sem készíthet fel arra, hogy a kisfiad meghal és azon a napon a családunk örökre megváltozott.”

A házaspár Irwin Mitchell orvosi gondatlanságra szakosodott ügyvédtől kért segítséget, és a Daniel halála ügyében indított nyomozás augusztus 13-án kezdődött a Poplar Coroner's Courtban. A nyomozás várhatóan két napig fog tartani, és a család reméli, hogy választ kap majd néhány kérdésére.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás