Megszállták a rendőrök a betontelepet: egy kisbaba holttestét találták az árokban

Azonnali nyomozást rendeltek el.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.23.
holttest gyerekgyilkos anya gyermek kisbaba gyerekgyilkos

A gyermek áldás. Nagyon sok fiatal pár álmodozik arról, hogy egyszer szülőkké válnak, a család ugyanis akkor az igazi, ha van gyerek a házban. Sok fiatalnak azonban meg kell küzdene azért, hogy a babájuk megfoganjon, és olyanok is akadnak, akiknek soha nem lehet saját gyereke. Nekik különösen fájó azt olvasni, ha egy anya önnön kezével vet véget kisbabája életének, mert nem kívánta felnevelni. 

csecsemő, baba, újszülött, koraszülött
A kisbabának már csak a holttestét találták meg / Fotó: Pexels

Houston mellett egy betontelepet rendőrautók sokasága lepte el. A biztonsági őr ugyanis arra lett figyelmes, hogy egy emberforma az árokban hever. Közelebbről is megnézte, és látta, hogy egy kisbaba fekszik ott mozdulatlanul. Azonnal hívta a rendőrséget, nagy erőkkel kivonultak a hatóság emberei, majd megállapították a kicsi halálának tényét. Jelenleg is igyekeznek felkutatni azt, hogy kik a szülei, hogyan halt meg és miért dobták a telepre.

A hatóság emberei arra is felhívták a figyelmet, hogy a kisbabák kidobása már-már járvány lett. Nemrég egy anyuka a hasi fájdalmai miatt elájult, amikor beindult a szülés (nem volt kórházban), amikor pedig észrevette, hogy a megszületett kicsi nem reagál, a testét egyszerűen kidobta – írja a Mirror

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás