Ráfeküdt a 150 kilós anyuka a 10 éves kisfiára, nem élte túl a kicsi a találkozást

Az anyát elfogták a rendőrök.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.19.
asszony gyerekgyilkos anya gyerekgyilkos szomszéd kisfiú

Az édesanya és a gyermeke közötti kötelék a világ legcsodásabb dolga, és semmihez nem hasonlítható. Mindazonáltal a szülőknek sok nehézséggel is szembe kell nézniük, hiszen a gyermeknevelés nem egyszerű. Sok-sok türelemre van szükség, hiszen egy idő után a gyerekek feszegetni kezdik a határokat. Megnézik, meddig mehetnek el, és milyen cselekedet milyen következményekkel jár. Egy amerikai nő nem jól reagált nevelt fia rosszalkodásaira, amelynek rettenetes tragédia lett a vége. 

sziréna
Hosszú ideig szökésben volt az anyuka Fotó: Pixabay/Illusztráció

A 48 éves Jennifer Lee Wilson nem volt felhőtlenül jó viszonyban 10 éves nevelt fiával, Dakota Levi Stevensszel. A szomszédok beszámolói szerint sokat vitáztak egymással, a kisfiú nem szívesen fogadott szót az asszonynak, próbálgatta a határait, ezekre pedig Jennifer nem mindig reagált jól. A kifiút egy nap holtan találták az otthonában. A nyomozás azonnal megindult, és a szomszédok döbbenetes dologról számoltak be.

Állítólag a kisfiú bekopogott a szomszédhoz, és megkérte őket, hogy fogadják örökbe, a nevelő anyjával ugyanis nem szeretne tovább együtt élni. Ekkor elmagyarázták neki, hogy ez sajnos nem működik ilyen egyszerűen. Hamarosan azonban a kifiú már nem élt. A gyerekgyilkosság után az anyuka hónapokig szökésben volt, most azonban elkapták és bíróság elé állítják. A nyomozás során kiderült, az anya hazarángatta a fiút a szomszédoknál tett látogatás után, majd úgy próbálta meg megfegyelmezni, hogy ráfeküdt. A nő több mint 150 kilót nyom, a 10 éves kisfiú pedig aprócska. Percekig feküdt rajta, és közben azt kérdezgette, hogy: „hazudozol még?”. A kisfiú azonban nem mozdult többé – írja a Mirror

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás