6 éves kislány csontsovány holttestére bukkant a rendőrség: apja éheztette őt halálra

Sok dolgot látott már a rendőrség, de ilyet még nem.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.26.
Módosítva: 2024.07.26.
gyerek gyerekgyilkosság gyerekgyilkos

Egy kislány az édesapjának mindig a szeme fénye: ő a hercegnője, a királykisasszonya, akit minden gonosztól meg kell védenie, és akit szeretni fog örökké... Legalábbis ideális esetben. Sajnos gyakran megesik, hogy olyan emberek válnak szülőkké, akik nem álltak még készen a gyermeknevelésre, vagy akiknek a személyisége egyszerűen összeférhetetlen a szülői gondoskodás természetével. A hatéves kis Jewel Sky Fineday nem járt jól édesapa tekintetében. Ő ugyanis olyan gondatlan volt, hogy hagyta éhen halni kicsi lányát. 

A legkisebb koporsó a legnehezebb

A rendőrség a kislányt a Red Lake indián rezervátumban találta meg. A hatóság emberei azt mondták, hogy a gyermek holtteste 

nem egyszerűen sovány volt, hanem csontváz.

A kicsi lány indián családba született, sajnos azonban nem volt szerencséje a szüleivel. Az anyanyelvén a neve Miikawaddizimikinaakikezens, ami azt jelenti, hogy gyönyörű teknőslány. 

Nem törődtek vele 

Az apa nem tagadta a vádakat, és beismerte, hogy halálra éheztette a kislányát. Tettében azonban – a nyomozók álláspontja szerint – nem volt szándékosság, egyszerűen nem törődött a gyermekével. Nem viselte gondját, nem tanította, nem etette, egészségügyi helyzetével sem foglalkozott. 

Nem kapta meg a kötelező oltásait sem, csupán a Covid elleni vakcinákat, azokat is azért, mert készpénzt kapott cserébe. Sem óvodába, sem iskolába nem járatta, és enni sem adott neki.

A kislány holttestét 2022 karácsonyán találták meg a rendőrök, az apa pedig mindössze 5 év börtönbüntetést kapott – írja a Mirror

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás