Az űrmérnök baljós figyelmeztetése: ne akarjunk találkozni űrlényekkel!

A szakember szerint két ennyire különböző faj megpróbálná ledominálni a másikat, aminek katasztrofális vége lenne.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.28.
UFO űrlény idegenek

Shreedhara Somanath, az indiai holdkutatásokat vezető űrmérnök közölte, nem vagyunk egyedül, a földönkívüliek bizony léteznek. Ő azonban másokkal ellentétben kicsit sem akar találkozni velük, miután attól tart, az galaxisok közötti háborút eredményezne, egy valódi Csillagok háborúja jönne létre. 

földönkívüli, alien, ufo
Biztos benne, hogy léteznek idegenek. Fotó:  unsplash

A 61 éves szakember - akinek köszönhetően nemrég oly könnyen landolt a Chandrayaan-3 nevű űrhajó a Hold déli sarkán - kiemelte, két életforma egyszerűen nem férne meg egymás mellett, az egyik dominálná a másikat. Épp ezért egy idegenekkel való találkozás szerinte az emberi faj számára katasztrofális lesz. Épp ezért távolságot kell tartani tőlük, miután elképzelhető, hogy az űrlények már régóta tanulmányoznak minket és a Földet. 

100%, hogy az univerzumban vannak földönkívüliek. Ez pedig azt jelenti, hogy rajtunk kívül más élővilág és kultúra is létezik az univerzumban az idegenekkel együtt. És ha a technológiájuk fejlett, akkor ezer, tízezer év múlva biztos, hogy meglátogatnak minket. A biológia olyan, hogy a Földön minden életforma valahogy összekapcsolódik. A növények, a baktériumok, a halak, az állatok, az emberek. Mindünknek van egy közös őse. Épp ezért egy másik bolygón kialakult élet teljesen máshogy fejlődhetett, akár extrém veszélyes módon is.

 - közölte, ezzel lényegében vörös riasztást kiadva. 

Ezzel pedig arra akart utalni, ha két ilyen életforma találkozna, biztos megpróbálnák eldönteni, ki a dominánsabb, ami azt jelentené, az egyik faj a "háború" közben elpusztulna. Épp ezért Somanath soha nem akar találkozni űrlényekkel - írja a DailyStar.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás