UFO jelent meg a Pilis-hegységben, fotón a bizonyíték: „Bámulatos látvány volt!”

Sosem látott még olyat egy magyar pár, amit egy évvel ezelőtt sikerült megtapasztalniuk Pilisszántón. A Pilis-hegységnél épp teliholdkor mosolygott a hobbicsillagászokra a szerencse. Azóta egyikük rendszeresen jár vissza oda, hátha újra megjelenik neki a különös jelenség.



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.07.11.
ufó telihold megjelent Pilisszántó

Felejthetetlen volt, és nyugalmat árasztó volt – így emlékezett vissza V. Mónika arra, amit 2023 őszén Pilisszántón megélt. A most 33 éves nő mindig is hitt a spiritualitásban, ezért elhatározta, hogy pont holdtöltekor viszi el barátját a Pest vármegyei hegyek közé. A hobbicsillagászok a holdat és a csillagokat szerették volna kémlelni, de titkon Mónika remélte, történni fog még valami más is az égbolton. Jól ráérzett: olyat látott a barátjával, ami miatt máig visszajár a Pilis-hegységbe!

A hobbicsillagászok egy ufót láttak a Pilisben /
A hobbicsillagászok egy ufót láttak a Pilisben / Fotó: Midnight Studio TH / Illusztráció: Shutterstock

„Üzentem a földönkívülieknek”

A Párkányban, Szlovákiában élő nőnek régi terve volt, hogy ellátogat a Pilisbe. Pompás este volt, a tiszta égbolt és a fás, dombos környék varázsa rögtön magával ragadta Mónikát és barátját. Rögtön elő is kapták távcsövüket. „Amikor már odaértünk, javában fenn volt a Hold. Vittem távcsövet állvánnyal, és azzal néztük a Holdat” – kezdte el mesélni a Metropolnak Mónika, aki a barátjával ott éjszakázott a hegyek között.

Mivel „erősen érezték a hely szakrális erejét”, Mónika azt gondolta, itt a pillanat

Este fél 11 tájékán gondolatban üzentem a földönkívülieknek. Kértem őket, ha léteznek földönkívüli intelligenciák, akkor adjanak jelet. Meglepődtem! Több mint 10 percen belül a pilisi hegyek mögött észrevettünk egy fénylő csillaghoz hasonló jelenséget

– folytatta a nő.

„Bámulatos látvány volt!”

Először azt hitték, valóban csillag lehet, ám hamar rájuk cáfolt az, amit a távcsövükön láttak. Szerintük egy fénylő UFO lehetett! Egyre jobban fényleni kezdett és úszott fel a hegyek közül az égboltra, aztán megállt egy ponton. Egyikünk sem látott még hasonlót. Elkezdtük a távcsővel megfigyelni, mi lehet az. A belsejében az UFO kékesfehér színeket szórt. Bámulatos látvány volt!” – árulta el Mónika, aki fotókat is készített a lélegzetelállító látványról.

Mónika üzent, és szerinte kapott választ a földönkívüliektől. Egy fénylő ufó jelenhetett meg neki /
Mónika üzent, és szerinte kapott választ a földönkívüliektől. Egy fénylő UFO jelenhetett meg neki / Fotó: Metropol olvasó

A fénylő ufó órákig a Pilis-hegység felett lebegett. 

Sokáig figyeltük, órákig, néha bóbiskoltunk és az UFO ugyanott volt! Nem változtatta a pozícióját, nem is közeledett, így nem tudtuk hova tenni, amit láttunk. Hajnalban, amikor kezdett pirkadni, már nem láttuk. Eltűnt!

– folytatta a párkányi nő.

„Gyakran visszajárok”

Még most is alig hiszi el, hogy szerinte sikerült üzennie a földönkívülieknek. 

Szerintem gyakran vannak ott észlelések. Van a helynek egy különös ereje. Különös nyugalmat árasztott, feltöltött a kisugárzása

– érvelt Mónika, tavaly miért kapott az alkalmon és tette próbára a földönkívülieket.

Az ufó órákig lebegett a Pilis-hegység felett /
Az UFO órákig lebegett a Pilis-hegység felett / Fotó: Metropol olvasó

„Talán mások is láttak arrafelé hasonlót, nem tudom. Számomra emlékezetes jelenség maradt, ami akkor történt. Azóta többször is visszajárok oda. Szép hely, és hát reménykedem, hátha újra előbukkan valami izgalmas az égen” – zárta szavait a nő, abban reménykedve: egyszer magyarázatot kap arra, tényleg UFO-t látott-e.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás