Könnyfakasztó jelenetek játszódtak le egy budapesti moziban – Ryan Reynoldsnak üzent a ráktúlélő magyar srác

Magyarországon íródott, de vélhetően Hollywoodig fog érni egy magyar srác története, ami egy fővárosi filmszínházban kezdődött.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2024.07.31.
Módosítva: 2024.07.31.
mozi megható Deadpool and Wolverine rákos gyógyulás

Mindenki szeret moziba járni. Akár egy jó kis csajos programra vágysz, akár randira mész, akár csak megnéznél egy jó filmet, erre mind alkalmas a mozi. Ami viszont a napokban egy budapesti moziban történt, az a legjobb moziban láthat sírós drámákat idézte, pedig az élet szülte.

Mindenki meghatódott a moziban  Fotó: Pexels

Egy fiatal férfi a legnépszerűbb közösségi oldalon számolt be arról, hogy egy igazán szívmelengető és megható dologban volt része az egyik budapesti moziban. Már nagyon várta ezt az estét, hiszen végre megnézhette az új Marvel-filmet, a Deadpool & Rozsomákot, ami már hosszú idők óta lázban tartotta a rajongókat. Ám arra egyáltalán nem számított, hogy ilyesmit fog tartogatni számára az este, ám egy biztos: ezt a pillanatot sosem fogja elfelejteni.

Tegnap megnéztük az új Deadpool-filmet moziban, majd a film végén egy srác megállt a vászon előtt és megkért mindenkit hogy maradjon. Elmondta, hogy pár évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála és rettegett attól, hogy ezt a filmet már nem láthatja. Ám sikeresen legyőzte a szörnyű betegséget és nagyon várta már ezt a filmet, és elmondta, hogy szeretne egy olyan képet küldeni Ryan Reynoldsnak, ahol az egész terem bemutat neki

 – írta a bejegyzésében Roland, aki hozzátette: sajnos nem emlékszik, hogy az elején mondta-e a nevét, mert nagyon meg voltak illetődve, de nagyon szeretné megtalálni a bátor srácot.

A srác reméli, hogy Ryan Raynoldshoz is el tudja juttatni a képet  Fotó: Pexels

Rengeteg komment érkezett a posztja alá, ahol többen is osztoztak a nem mindennapi élményben. Mindenkit meghatott a fiatal fiú története és remélik, hogy a kép a híres színészt is utoléri. 

„Nagyon jó volt a film, ez viszont hatalmasat dobott rajta! Apropó, nem lehet valahol meglesni a képet? Nagyon remélem, hogy a sráccal most már minden rendben lesz!” – írta egy kommentelő.

Nem sokkal később jelentkezett egy férfi, aki dolgozott a külföldi produkción, ezért szívesen segítene a fiatalnak eljuttatni a képet Reynoldsnak.

Dolgoztam a filmen, így ha sikerül megtalálni a srácot vagy a fotót, nagyon szívesen eljuttatom az illetékeseknek. Ha valaki esetleg ismeri, légyszi jelezzen, addig én is próbálok utánajárni a dolognak

– írta.

Rengetegen kívántak jó egészséget a fiatalnak és többen hozzátették, hogy ezáltal rájöttek, hogy az ő apró mindennapi problémáik eltörpülnek az ilyen dolgok mellett.

Pontosan ezért kell arra gondolnunk, ha rossz napunk van, hogy nekünk nem kell segítség ahhoz, hogy felemeljünk egy pohár vizet. Minden tiszteletem az életükért harcoló embereknek. Nagyon jó érzés volt egy ilyennek a része lenni, köszönöm

 – kommentelte egy felhasználó.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás