„Jobban fog hiányozni, mint azt szavakkal ki lehetne fejezni” – busz gázolt halálra egy 14 éves fiút

Teljesen összetört annak a 14 éves fiúnak a családja, akit egy busz gázolt halálra.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.07.07.
busz fiatal halálos baleset

Szörnyű balesetben veszítette életét egy 14 éves fiatal csütörtökön. A 14 éves, Shortstownból származó Jonathan Debnam meghalt, miután elgázolta egy busz az A600 High Roadon egy falu mellett. Családja teljesen összetört a veszteségtől. A család lelkes szakácsként és állatbarátként emlékezett a fiatalra, aki rajong a macskákért.

 

„Igazán lesújt minket szeretett fiunk tragikus elvesztése. Jonathan vicces, kedves és intelligens fiú volt, aki teljes szívéből szerette családját és barátait. A hadsereg kadétjainak aktív tagja volt, részt vett kadéttáborokban, és a többi kadétot támogatta elsősegélynyújtás oktatásával. Azt tervezte, hogy a katasztófavédelemnél helyezkedik el, hogy karriert csináljon abból, hogy segítsen másokon, amikor szükségük van rá. Fiatal kora óta kezdő szakács és állatbarát, aki különösen szerette a macskáit. Gyönyörű és gondoskodó lelke volt, és minden családtagjának és barátjának jobban fog hiányozni, mint amit szavakkal ki lehetne fejezni.”

Craig Wheeler nyomozó őrmester, a Bedfordshire-i, Cambridgeshire-i és Hertfordshire-i útrendészeti egységtől a következőket mondta: „Ez egy hihetetlenül szomorú eset, és együttérzünk Jonathan barátaival és családjával. Kérünk mindenkit, aki szemtanúja volt az ütközésnek vagy az ahhoz vezető eseményeknek, jelentkezzen a rendőrségen!”

Ezek is érdekelhetnek:

Kimosta férje munkásruháját, ez lett a szegény asszony halálának oka

12 éves korában tűnt el a gyerek, 30 évvel később élve találták meg

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás