12 éves korában tűnt el a gyerek, 30 évvel később élve találták meg

A sikeres karrierista háromévesen tűnt el, ami után két évig árvaházban élt. Válaszokat akart.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.07.05.
elveszett eltűnés

Vannak néha csodák. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, minthogy Gouming Martens 30 év után újra találkozhatott vér szerinti rokonaival, miután mindössze háromévesen elveszett egy vasútállomáson, ami után árvaházba került. A kínai kisfiú végül egy holland párnál nevelkedett, így nemcsak elvesztette szüleit, de más kontinensre is került két év árvaházi lét után 1996-ban, 1994-es eltűnését követően. 

vonat, vasút, sín
Nem elhagyták, hanem elveszett egy vasútállomáson. Fotó:  unsplash.com

Örökbefogadó szülei megkeresztelték őt. 12 évesen úgy döntött, szeretné megtalálni biológiai szüleit, amiben holland családja támogatta őt, így 2007-ben Kínába utaztak, azonban információt nem szereztek, mivel az árvaház addigra bezárt. Az addigra 16 éves Gouming azonban nem adta fel, az elkövetkezendő öt évben arra törekedett, hogy megtanulja a mandarin nyelvet, illetve még egyetemistaként is többször visszautazott szülőhazájába. 

2012-ben végül felkeresett egy családegyesítő társaságot, pont miután befejezte az egyetemet, ami után Kanadába költözött, ahol jelenleg is él és dolgozik. Végül pedig tavaly októberben örömhírt kapott, egyezést találtak a leadott DNS-ével, megtalálták az édesanyját, Went.

Ekkor derült ki, hogy nem elhagyták őt, hanem elveszett, de soha nem adták fel a keresését. Édesapja azonban 2009-ben elhunyt. Ennek ellenére Gouming végül idén februárban találkozhatott vér szerinti családjával, megismerhette féltestvéreit és további rokonait – írja az UNILAD.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás