Csoda az égen: ilyen hatással lesz rád a mágikus égitestek találkozása

A Hold és a Szaturnusz hoznak fényt az életedbe július 24-én este. Legyél nyitott, mert megváltozhat az életed.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.07.24.
Hold Szaturnusz pénz

Különleges égi jelenség ragyogja be az éjszakát július 24-én, szerdán. Két égitest káprázatosan ragyogó, szokatlanul hosszú táncát csodálhatjuk meg. A Hold különösen hosszú ideig lesz közel a Szaturnuszhoz. Az asztrológusok szerint mágikus hatással lehet rád a két égitest.

Hold–Szaturnusz-együttállást láthatunk az égen  Fotó: Pexels/Illusztráció

Ragyogó találkozás

Mindössze fél fokra lesz egymástól a Hold és a Szaturnusz július 24-én, szerdán késő este, 22 óra után. A ragyogó Hold 84 százalékát láthatjuk a Szaturnusz visszafogottabb fénye mellett. 

A két égitest hajnalra már háromfokos távolságra lesz egymástól, így érdemesebb az esti időszakban fotózni őket – írja a National Geographic

Mágikus hatású égitestek 

A asztrológia szerint a két mágikus égitest különleges hatással lehet az életünkre. A Hold a változást hozó égitest – írja az Astronet. A Szaturnusz együttállásával gyökeres változásokat hozhat. Anyagi jólétet jelezhet előre, hamarosan pénz állhat a házhoz, lottónyeremény, vagy örökség formájában. Régen vágyott, külföldi utazás szerveződhet és valósulhat meg. A tervezett költözés is gördülékenyebben mehet a hatására. 

Több meteorraj is érkezik július végén

Meteorzápor várható július végén. Gyors és lassú meteorok egyaránt cikázhatnak az égen. Perseidák, Déli Delta Aquaridák és Capricornidák raja is várhatók. Nem sok holdfény zavarja a megfigyelést, ezért érdemes lehet a 30-ára virradó éjjelt – megfelelő időjárás esetén – a szabadban tölteni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás