Szörnyű: egyszerű fogfájással ment az orvoshoz, a világ egyik legritkább rákjával diagnosztizálták

Az 51 éves férfi egészségesen élt, mégis sokan szenvedett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.22.
Módosítva: 2024.07.22.
fogfájás rák orvos

Rettenetes dolog történt egy Brian Hooks nevű 51 éves veteránnal, aki rendszeresen sportol és egészségesen étkezik. A férfinek nagyon elkezdett fájni a foga, ezért elment fogorvoshoz. A szakember gyökérkezelést javasolt, de az nem oldotta meg a problémát, ezért több fogát is kezelésbe vette, volt, amit ki is húzott – de egyszerűen nem akart megszűnni a fájdalom.

Illusztráció/Fotó: Pixabay

Szegény Briannek már több foga is ráment arra, hogy kinyomozzák a fogorvosok, hogy mi lehet a problémája, majd egy másik szakember elvégzett rajta egy biopsziát, ami egészen sokkoló eredményt hozott:

Kiderült, hogy a férfi a világ egyik legritkább rákbetegségétől szenved – az orvosa szerint világszerte nagyjából 200 ilyen esettel találkoztak.

Ezek után el kellett távolítani Brian Hooks szájpadlásának egy részét, ez a beavatkozás pedig jelentősen megnehezítette számára az étkezést és a beszédet, de legalább elmúlt az elviselhetetlen fájdalom. A rákot elvileg sikerült eltávolítani, de folyamatosan figyelik őt a doktorok, hogy kiderüljön, visszatért-e a betegsége – a férfi összesen 11 hónapig szenvedett a ritka rákbetegsége miatt, ma már szépen gyógyul, és komoly dologra figyelmezteti az embereket:

Mindenki menjen el évente egy vizsgálatra, nehogy bármi rendkívüli legyen, nem szabad figyelmen kívül hagyni. El kell menni a doktorhoz és kivizsgáltatni.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás