„Ez lesz a legelső gyermekem” – Érkezik a 63 éves nagyi és 26 éves szerelme közös babája

A nem mindennapi páros boldogan jelentette be a gólyahírt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.07.10.
Módosítva: 2024.07.10.
korkülönbség gyermekáldás béranya nagymama

Hihetetlen, de igaz! A  63 éves nagymama, Cheryl McCain még sosem volt olyan boldog, mint újdonsült férjével, a 37 évvel fiatalabb Quaran McCainnel. Bár a 26 éves férfit és a szerelmét gyakran kritizálják a korkülönbségük miatt, ez őket hidegen hagyja és az elmúlt években bizonyították, hogy a kor csak egy szám. Most pedig újabb megdöbbentő bejelentést tettek, kiderült, hogy egy béranya segítségével gyermeket vár a házaspár.

Az Unilad számolt be róla, hogy a páros romantikus története már több évvel korábbra nyúlik vissza, ugyanis amikor a fiatalember még csak 15 éves volt, akkor együtt dolgoztak egy cégnél Cheryllel. Később az élet másfelé terelte őket, azonban évekkel később egy benzinkúton újra egymásra találtak, és fittyet hányva a korkülönbségre összejöttek.  

Az amerikai Georgiából származó hölgy már 7 gyermekes anyuka, és 17 unoka büszke nagymamája, azonban amikor Quarannal egybekeltek, megegyeztek benne, hogy szívesen alapítanának közösen is családot. Most pedig elérkezett a várva várt teherbeesés is, miután hónapokig kutattak egy megfelelő béranya után.

Bár sokan kritizálják a házaspárt, ők néhány hónapja egy TikTok-csatornát indítottak, ahol közösen készítenek vicces videókat, és mutatják be a hétköznapinak nem nevezhető életüket. Hatalmas rajongótáborra tettek így szert, és a követőik nagy része örömmel fogadta a gólyahírt is 

– tette hozzá a lap. Még arról is készült egy videó, amikor a páros egy nembejelentő bulin vett részt, ahol a barátaik megviccelték őket, és kék vagy rózsaszín papírok helyett megtöltötték a lufit a szivárvány minden színével, így még nem tudni, hogy milyen nemű lesz a születendő baba.

Sírtam az örömtől, amikor megtudtam, hogy babánk lesz. Ez lesz a legelső gyermekem. Soha nem éreztem ilyen boldognak és szerelmesnek magamat, kivéve azt az időszakot, amikor összeházasodtam Cheryllel

 – árulta el Quarannal az egyik videójában.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás