„62 éves vagyok és egy 20 évvel fiatalabb pasim van – ez az igazi ránctalanító szérum!”

A 62 éves nő elmesélte nem mindennapi szerelme történetét.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2024.07.07.
öregedésgátló fiatal korkülönbség

Kate Mulvey a tinédzserek pezsgő életét éli – annyi különbséggel, hogy a nő már 62 éves. De diszkókba jár, önfeledten táncol a pulton vagy a DJ pultja mellett és cseppet sem törődik a korával. Mint mondja, a pasija, a 21 évvel fiatalabb Justin tartja fitten.

szerelem, szerelmespár, párkapcsolat
Fotó: unsplash

„Justinnal egy társkereső oldalon találtunk egymásra. Amikor rám írt, azt hittem, eltévesztette és nem gondoltam, hogy valóban érdeklődne irántam. 41 éves, helyes ügyvéd, sötét göndör hajjal, olaszos beütéssel. Azt mondta, szerinte az életkor csak egy szám és most ne törődjünk ezzel. Egy fiatalabb partnerrel együtt lenni olyan, mint egy igazi ránctalanító szérum, a legjobb öregedésgátló krém. Ok nélkül mosolygok és olyan, mintha mindig tavasz lenne” – áradozott a nő, aki hozzátette: a szex maga a mennyország.

„Már fél éve együtt vagyunk. Még nem mondtuk ki az »sz« betűs szót, de már többször elmondtuk, mennyire kedveljük a másikat. Élvezzük az együttlétet és már alig várjuk, hogy lássuk egymást.”

Kate nem aggódik az emberek megítélése miatt. Mint mondja, már statisztikák is bizonyítják, hogy a 40 év feletti nők 25 százaléka tőlük fiatalabb pasikkal jönnek össze.

„Még nem beszélünk a közös jövőről, még csak a saját terveit nézi. Nyilván szembe kell nézni a valósággal: amikor ő még egy sármos ötvenes lesz, én már túl leszek a hetvenen. De ez egyelőre nem izgat minket.”

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás