A gyerekek zokogásával végződött az osztálykirándulás: meghalt egy diák

Már a mentőhelikopter sem tudott segíteni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.04.
gyerek tragédia osztálykirándulás felnőtt

A gimnáziumi évek bizony nem egyszerűek. Megannyi helyen kell helytállni és megannyi feladatot kell teljesíteni, sok-sok akadályt kell leküzdeni. Ez a felnőtté válás időszaka, amikor a gyerekekből felnőttek lesznek, ami pedig lélektanilag sem könnyű folyamat. Folyamatosan tanulniuk kell, sportolnak és zenélnek, nyelveket tanulnak és küzdenek, hogy jó egyetemekre kerüljenek be. Nem meglepő tehát, hogy a gimnazisták imádják az osztálykirándulást. Ez ugyanis egy remek alkalom arra, hogy együtt legyenek és szórakozzanak egyet közösen. Egy sussexi parton azonban rettenetes tragédia történt. 

gyertya, gyász,
Gyászolnak a gyerekek / Fotó: shutterstock

Egy iskolai kirándulás keretei között 50 gyerek látogatta meg Sussexben a West Witteringet, ami az angolok egyik legkedveltebb tengerpartja. A homokos, szép part igen csábító, éppen ezért a sztárok is nagyon szeretnek idejárni piheni, szórakozni. Egy meg nem nevezett iskola is ide hozta a diákjait, a gyerekek pedig önfeledten élvezték a vizet, a kikapcsolódást. Sajnos azonban tragédia történt. Feltűnt nekik ugyanis, hogy az egyik társuk, egy 17 éves fiú nem mozdul a vízben. Úgy sejtették, megfulladt. Azonnal hívták a mentőt, és mire a mentőhelikopter kiérkezett, néma csendben, sírva nézték a fejleményeket. 

 

A fiút azonnal kórházba szállították, sajnos azonban már nem lehetett segíteni rajta, és közölték a halálhírt. A rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben – írja a Mirror

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás