Az 55 éves anyám méhében fogant meg a gyermekem, de ennek így kellett lennie

A cél szentesíti az eszközt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.14.
anyuka gyermek kisbaba édesanya

Kirsty Bryan mindig nagyon szoros kapcsolatban állt az édesanyjával. Úgy gondolja, ez azért van, mert az anyukája nagyon fiatal volt, amikor életet adott neki, fiatal anyukaként pörgősen és dinamikusan nevelte a gyermekét tele energiával, és mindig nagyon jól szót érttettek. Kirsty maga is arról álmodozott kislánykora óta, hogy egy napon ő is édesanya lesz, és alig várta, hogy egy kisbabát tarthasson a karjai között. Ez azonban nem úgy jött össze, ahogy eleinte gondolta. 

kisbaba, baba, újszülött, lábak
Kirsty nagyon szeretett volna kisbabát / Fotó:  unsplash.com

Kirsty 18 évesen elköltözött otthonról a tanulmányai miatt, de ekkor is nagyon szoros volt a kapcsolata az anyukájával: minden nap beszéltek egymással telefonon. Hamarosan azonban megismerkedett Nickkel, a jóképű szörfössel, akibe azonnal beleszeretett. Bemutatta őt édesanyjának és testvéreinek, nem sokkal később pedig össze is házasodtak. Természetesen ezután következett a babaprojekt, a fiatal pár azonban nem várt nehézségekbe botlott.

Kirsty első terhessége során a hetedik hétben elvetélt, sok vért vesztett. Nem adták azonban fel, és csakhamar megfogant a második baba, aki szerencsére megmaradt. A terhesség végén azonban komplikációk merültek fel, így azonnal meg kellett császározni. Hogy az anya életben maradhasson, ki kellett venni a méhét. Kirsty altatásba került, és amikor felébredt, már nem volt méhe. A lány egyszerre örült és gyászolt is: örült a megszületett babájának, ugyanakkor szomorú volt, hogy nem lehet több gyermeke. 

Ahogy telt az idő, nem tudott belenyugodni, és nagyon szeretett volna még egy kisbabát. Az anyja felajánlotta neki, hogy szívesen lesz a béranya, mivel azonban ez ebben a korban kockázatos, Kirsty visszautasította. Megtudta azonban, hogy van egy kísérleti program, amelynek keretei között méhátültetést végeznek. Kirsty ezért megkérte 55 éves anyját, hogy adja oda neki a méhét. A műtét sikeres volt: Kirsty hasába az a méh került, amelyben egykor ő is cseperedett, és azonnal meg is fogant benne az új kis élet - írja a The Sun

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás