Megindító: óriási pofont kapott vélt barátaitól a szülinapos kisfiú, ám váratlanul csoda történt

Majd megszakadt az anyai szív, amikor az ígéretekkel ellentétben senki sem jelent meg a 10 éves fia születésnapi buliján.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.06.21.
születésnap megható születésnapi buli csalódás kisfiú

Ki kellett adnia magából a dühöt és a fájdalmat annak az anyukának, aki mindent megtett azért, hogy kisfia 10. születésnapi bulija elképesztően jól sikerüljön, ám nem várt helyről érkezett a pofon. Végül a Redditen panaszolta el egy édesanya, milyen szomorúan végződött a 10 éves kisfia születésnapi bulija. Az eseményre 40-néli stöbb embert hívtak meg, a házat kidekorálták, rengeteg étellel és édességgel készültek, de a végén kiderült: hiába. A meghívottak közül ugyanis senki sem jelent meg, noha a többség úgy jelzett vissza, hogy részt vesz az ünnepségen.

születésnap, lufi, dekoráció
Hiába ígérték, végül senki sem ment el a kisfiú születésnapjára... (Fotó:  unsplash.com – Képünk illusztráció)

A nő elmondása szerint a fia egész délután az ablaknál állt, hogy láthassa, ahogy a barátai megérkeznek, de végül csalódnia kellett.

Remek fiú, és egész évben nagyon várta a születésnapját. És különben is, mégis milyen az, hogy azt válaszolod, eljössz, aztán mégsem jelensz meg egy gyerek szülinapi buliján?!

– panaszolta el a nő, aki ezt követően egy postafiókot hozott létre, ahova a Reddit-felhasználók elküldhették a jókívánságaikat a kisfiúnak. Majd megtörtént a csoda, ami könnyeket csalt az édesanya szemébe: jószívű ismeretlenek a világ minden tájáról kártyákkal és különböző ajándékokkal kedveskedtek a születésnapos kisfiának, hogy kárpótolják őt a balul sikerült bulijáért.

A fiam mindenért odáig volt! Nagyon izgatott lett, amiért a világ minden tájáról kapott kártyákat, fantasztikus képregényeket és játékokat. A hangulata határozottan megváltozott, sokkal boldogabb, és ez minden bizonnyal átírja a rosszul sikerült születésnapi bulit. Egyszerűen nem tudom eléggé megköszönni nektek azt, amit értem és a családomért tettetek

– hálálkodott később a meghatott anyuka a Mirror beszámolója szerint.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás