Felrobbantotta az internetet az esküvői szakértő merész, de ütős megoldása

Így akarja megrendszabályozni a vendégeket.Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.03.22.
esküvő vendég meghívás

Bár az esküvő életünk egyik legörömtelibb pillanata, nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy előre tudd, az odáig vezető út egy stresszes folyamat lesz. 

Stílusos levelet kaphatnak, akik nem reagálnak az ifjú pár meghívására (Fotó: Pixabay – Képünk illusztráció)

A nagy esemény megtervezésének egyik fontos része annak ismerete, hány vendégre lehet számítani. Ezért a legtöbb pár választ vár a meghívottaktól, akik viszont nem mindig reagálnak a kiküldött levélben szereplő időpontig. Nishma Mistry, aki egy esküvőszervező cég vezetője, most radikális megoldást talált ki. A TikTokon megosztott videójában azt ajánlotta a renitens vendégek megregulázására, hogy a házasulandók a kitűzött, ám figyelmen kívül hagyott határidőt követően haladéktalanul küldjenek nekik egy értesítést ezzel a szöveggel: 

Sajnáljuk, hogy nem tudsz eljönni az esküvőnkre. A válaszadási határidőnk lejárt, és tőled nem jött visszajelzés. Szerettük volna, ha eljössz, de így nélküled kell ünnepelnünk, és hiányozni fog a jelenléted.

Az esküvőszervező meg is indokolta javaslatát: mint mondta, legutóbb több mint félezer vendégre kellett fogadást előkészítenie, és szinte mindenkit külön fel kellett hívnia, hogy megtudakolja, számíthatnak-e az illetőre, mert alig volt, aki válaszolt a meghívólevélre.

A kezdeményezés valóságos kommentcunamit váltott ki a közösségi oldalon. Sokan agresszívnak és durvának találták, mások viszont, akik már túl voltak a ceremónián, úgy reagáltak, hogy bárcsak küldtek volna ők is hasonló üzenetet.

Csak azoknak az embereknek lehet ez problémás, akik általában nem válaszolnak a levelekre

– idézte az Unilad az egyik hozzászólót.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás