Posztolt egy videót, majd eltűnt a srác a magyarok egyik kedvenc turistahelyén

Két napja nem találják az eltűnt fiatalt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.19.
Módosítva: 2024.06.19.
Tenerife keresés tinédzser eltűnés

Egy 19 éves brit turista, Jay Slater Tenerifén indította a nyári szünidőt, ugyanis egy zenei fesztiválra érkezett a magyarok által is kedvelt szigetre. A buli előtt még posztolt is egy videót magáról, ahogy vasárnap este 20 óra 35 perckor elindult az unokatestvérével a fesztivál helyszínére. Jay azonban az este folyamán felszívódott, és két napja nem adott magáról életjelet. A helyi rendőrség nagy erőkkel kutat a fiatalember után, azonban egyre kevesebb az esély rá, hogy épségben találjanak rá. 

tenerife
Tenerifén tűnt el a 19 éves fiatalember (Fotó: Illusztráció/Pexels)

A Mirror számolt be róla, hogy eszeveszett küzdelem folyik azért, hogy időben rátaláljanak a fiatalemberre, aki június 16-án rejtélyes körülmények között szakadt el a barátaitól, majd tűnt el nyom nélkül a fesztivál területéről.

Unokatestvére – aki maga is részt vett a buliban – kétségbeesett felhívást tett közzé egy tenerifei Facebook-csoportban: 

Ez a legfrissebb videó arról, hogy mit viselt Jay az utolsó éjszakán, amikor eltűnt. Minden családtagunk és barátunk aggódik, mindenki csak imádkozik és reméli, hogy hamarosan sértetlenül találnak rá Jayre.

A lap információi szerint a buli elhúzódott, és míg Jay barátai reggel 6-ra hazaszállingóztak, addig a fiú megismerkedett néhány új „baráttal” és velük folytatta a partizást. Igen ám, csakhogy elhagyta a fesztivál helyszínét és egy szomszédos természetvédelmi területen eltévedt és közben lemerült a telefonja. Így hétfő reggel 6 óta a lokátora alapján sem tudják meghatározni, hogy hova tűnhetett. A rendőrség közleménye szerint utoljára a Rural de Teno Parkban tartózkodhatott a fiatal, amely egy túrázók által kedvelt terület. A rendőrség azóta helikopterekkel pásztázza a környéket, és megérkezett a szigetre a fiú édesanyja és bátyja is, hogy segítsen a keresésben.

Nyilvánvalóan magamon kívül vagyok az aggodalomtól, ezért repültem ide a nagyobbik fiammal, hogy bármilyen módon segíteni tudjunk. Úgy tűnik, hogy a rendőrség nagyon komolyan veszi a dolgát, és minden tőlük telhetőt megtesz, helikoptereket és hegyi mentőcsapatokat is bevet

– árulta el az édesanya a lapnak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás