Óriási a Fociláz a SPAR-ban, hamarosan indul az Európa-bajnokság!

Még bevásárlás közben is mindenki Szoboszlaiékról beszél, és ezzel most még nyerni is lehet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.10.
Módosítva: 2024.06.10.
Spar Európa-bajnok foci Eb 2024 Fociláz nyeremény

Már az egész ország focilázban ég, hiszen már csak napok kérdése, és kezdődik az labdarúgó-Európa-bajnokság, amelyen a szokásosnál is jobban izgulhatunk, hiszen a tornán Magyarország is ott lesz a mezőny 24 csapata között. Már azt is tudni, hogy Szoboszlaiék a házigazda Németország mellett Skóciával, valamint Svájccal mérkőznek a csoportkörben. 

Spar
Fotó: SPAR

A 14-én startoló bajnokságra való tekintettel a június a foci hónapja lesz, ehhez kapcsolódóan a SPAR-üzletekben 2024. június 10-től indul a Fociláz promóció június 23-ig. Minden 5 ezer forint értékű vásárlás mellé sorsjegy jár a SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR market és SPAR partner üzletekben.

A SPAR nem kevesebb, mint 3 millió sorsjegyet gyártott le, és ezek mindegyikével nyerhetünk. Az ajándéktermékekre váltható kuponok mellett például 20%-os kedvezményre jogosító Joker kuponhoz is hozzájuthatunk. Ezeket 2024. június 15. és június 30. között válthatjuk be a SPAR-üzletekben.

Az egyedi azonosítóval ellátott kuponon található kódot pedig feltölthetjük a nyeremenyjatek.spar.hu weboldalra és így SuperShop-pontok, vagy szuper tárgynyeremények érhetőek el. Egyebek mellett hivatalos magyar mezt, Adidas EURO24 focilabdát, UEFA 2024 plüss kabalafigurát, magyar szurkolói sálat, pólót, hátizsákot, tornazsákot, különböző TrollFoci-pólókat és sapkákat, EURO24 ajándékcsomagot, valamint televíziót, grillezőt, vagy elektromos rollert nyerhetünk – írja az Origo

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás