Felszólították Karácsony Gergelyt – Ez lesz a következménye, ha nem teszi meg

Arra kérik, hogy azonnali hatállyal hívja vissza Czeglédy Gergőt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.06.26.
Karácsony Gergely felszólítás Czeglédy Gergő

A Fidesz Budapest felszólította Budapest főpolgármesterét, Karácsony Gergelyt, hogy hívja vissza az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Gergőt a BKK felügyelőbizottságából:

🍿Szenzáció Óbudáról:

Czeglédy Gergő, a BKK felügyelőbizottsági tagja, aki korábban Hagyó Miklós kabinetfőnöke volt és jelenleg Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere, előzetes letartóztatásban van.

🤔 De hol van ilyenkor Karácsony Gergely?

Nos, ő ahelyett, hogy intézkedne, inkább tetoválásokkal pozőrködik és cinikus válaszokat küld a sajtó megkeresésére a botránnyal kapcsolatban. Arra a kérdésre, hogy visszahívják-e a közpénzek ellenőrzését végző felügyelőbizottságból Czeglédyt, azt a lekezelő választ adta, hogy a közgyűlés nem ülésezik októberig.

❗Felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy az SZMSZ-ben biztosított jogával élve AZONNALI HATÁLLYAL hívja vissza Czeglédyt a BKK felügyelőbizottságából! Amennyiben nincs bátorsága szembeszállni főnökével, Gyurcsány Ferenccel, akkor hívjon össze rendkívüli közgyűlést, ahol dönteni lehet a korrupcióval vádolt politikus visszahívásáról.

Ha Karácsony erre is képtelen, akkor a Fidesz–KDNP fővárosi frakciója kezdeményezni fogja a rendkívüli közgyűlés összehívását! 💪

Itt lehet megtekinteni a posztot:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás