Időutazás? 3000 évvel ezelőtti szarkofágban találtak rá a Simpson család egyik karakterére – Fotó!

Most az egyszer nem a sorozat jósolta meg előre a jövőt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.18.
Módosítva: 2024.06.18.
Simpson család jóslat időutazás felfedezés

Ijesztő felfedezést tettek kutatók egy egyiptomi szarkofágban. Egy körülbelül 3000 éves koporsóban ugyanis rábukkantak egy rajzra, amelyen a Simpson család anya karaktere, Marge látható. Még ijesztőbbé teszi a helyzetet az a tény, hogy a sorozatról számos alkalommal derült ki, hogy az alkotói előre látják a jövőt, és rejtett utalásokkal tették tele a rajzfilmet. Most úgy tűnik, hogy az ősi egyiptomiak a sorozat elkészültét jósolhatták meg több ezer évvel ezelőtt.

simpson család
A Simpson család főszereplője ijesztő helyen bukkant fel /Fotó: YouTube

Az egyiptomi temetkezési helyen talált rajzon egy sárga színű, zöld ruhába öltözött nő látható, a Marge-ra jellemző magas, fura frizurával együtt. 

Bejegyzések a Reddit artefactporn közösségéből

Hihetetlen a hasonlóság a rajz és az animáció között. A poszt hatalmas visszhangot váltott ki a Reddit-felhasználók körében is, akik szerint egyértelmű a hasonlóság. Egyetlen ember, egy magát történésznek kikiáltó kommentelő volt csak, aki szerint a képen Nut istennő látható. 

Azonban ha az ember utánanéz Nut istennő ábrázolásainak, azt veheti észre, hogy sokkal inkább hasonlít ez a kép Marge-ra, mint az égistennőre.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás