Hátborzongató dolgot láttak az égen Kínában, itt a bizonyíték az űrlények létezésére? – Ijesztő fotó

Egy fekete füstgyűrű jelent meg hirtelen Yulin felett.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.26.
ufó ijesztő felvétel megmagyarázhatatlan észlelés

Teljesen megzavarodtak a helyi lakosok és a kínai kutatók is, amikor egy megmagyarázhatatlan repülő tárgy jelent meg Yulin városa felett. Június 17-én ugyanis járókelők ezrei voltak szemtanúi annak, hogy egy hatalmas, fekete, füstszerű kör repült el a fejük felett. Az azóta eltelt egy hét alatt még mindig nem találtak a kutatók magyarázatot rá, hogy mit láthattak az emberek Kína egén. Attól tartanak, hogy az idegenekkel lehetnek kapcsolatban az égen tapasztalt fekete körök.

A LadBible számolt be róla, hogy bár sokféle magyarázattal álltak elő a kutatók, és az internet népe is, egyelőre nem sikerült hivatalos magyarázatot találni arra, hogy hogyan került oda a füstgyűrű, és mi az egyáltalán. A lap összeszedte, hogy milyen magyarázatokkal álltak elő az emberek:

  1. Az eseményt vizsgáló szakértők szerint égés során keletkezett füstgyűrű lehetett, vagy egy felrobbanó klíma kondenzvize. 
  2. Sokan úgy gondolják, hogy rovarraj vehette fel ezt a furcsa formációt, azonban az kérdéses, hogy miért mozogtak perceken keresztül együtt, és miért szálltak ilyen magasan.
  3. Mások azt írták, hogy egy tűzeset vagy egy tűzijáték felszálló füstje ölthetett kör alakú formát.

Az esetet videóra vevő szemtanú, Qiao úr így mesélt az észlelésről a lapnak.

Felnéztem és észrevettem, hogy a fekete kör nagyon lassan emelkedik az ég felé. Több ilyen füstgyűrű is volt szerintem, nem tudom, mik lehetnek ezek, ezért készítettem videót róluk. Remélem, hogy valaki meg tudja magyarázni nekem, hogy mit láthattam

 – mondta az internet népének Qiao úr.

Néhány hónappal korábban Argentínában ijesztően hasonló fekete gyűrűt láttak az égen – számolt be róla a Ripost. A Tucuman tartományban tapasztalt jelenségre szintén nem találtak magyarázatot a kutatók, azonban ha jobban megnézzük, észrevehetjük, hogy szinte teljesen ugyanúgy játszódott le a füstgyűrű keletkezése és mozgása, mint most Kínában.

A mostani két észlelés mellett 2023 márciusában Moszkvában is lencsevégre kaptak egy ugyanilyen sötét karikát az égen. Az ijesztő jelenetek úgy tűnik, hogy világszerte láthatók:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás