Határidő: Már csak ennyi ideje van hátra az amerikai kormánynak, hogy nyilvánosságra hozzák az UFÓ-aktákat

Még az idei évben napvilágra kerülhetnek a dokumentumok.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.05.
idegenek űrlény UFO titkok

Egy ügyvédnek elege lett a titkolózásból, és abból, hogy évtizedek óta hallgat az amerikai kormány az UFÓ-aktákról, miközben egyre több olyan ember lép ki a fényre, akik az arcukkal merik vállalni, hogy találkoztak az idegenekkel. Daniel Sheehan, aki a civil szakmája mellett politikai aktivista is, úgy döntött, hogy kitűz egy végső határidőt, ameddig a kormánynak színt kell vallania. A népszerű jogász, aki a Pentagon pereiben, a Watergate-botrányban, és az "Iráni perben" is részt vett tanácsadóként, október 18-ra tűzte ki az időpontot, amíg nyilvánosságra kell hozni az eddig nem ismert aktákat.

Area,51,Sign,In,The,Middle,Of,The,Road,With
Minden információ napvilágot láthat az űrlényekről /Fotó: Fer Gregory

Daniel Sheehan elárulta, hogy a javaslatát a képviselőház szenátorai megszavazták tavaly decemberben, így most már hivatalosan is kötelezve van rá Joe Biden elnök, és a kormánya, hogy elérhetővé tegyék az ufókról gyűjtött információikat. 

A törvény most már előírja, hogy mind a 6 katonai szervezetünk, mind a 18 hírszerző ügynökségünk, és mind a 32 védelmi minisztériumi ügynökségünk köteles összegyűjteni minden elérhető információt az idegenekkel kapcsolatban. Ezeket az információkat pedig össze kell gyűjteniük, digitalizálni kell, és visszakereshető formában elérhetővé kell tenniük 2024. október 18-ig.

- számolt be róla az ügyvéd a DailyStarnak. Az űrlény rajongók körében érthető okokból nő az izgalom, hogy végre hivatalosan is kiderülhet, hogy léteznek-e idegenek vagy nem. Egy ufó-szakértő Chris Lehto így nyilatkozott a témáról:

Az amerikai kormány most a 22-es csapdájába esett. Nem tudja titkosítani az információkat, mert azzal elárulná, hogy léteznek olyan dokumentumok, amelyekről eddig nem számoltak be.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás