A palota űrszakértője elismeri az idegenek létezését, de szerinte nem olyanok, mint ahogy elképzeljük őket

A szakértő szerint nem rabolnak el embereket a bolygónkról.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.02.
Módosítva: 2024.06.02.
idegenek űrlény űrkutatás professzor

Martin Rees, a brit Lordok Házának tagja, és Ludlow bárója. A civil életében pedig csillagász és kozmológus, ráadásul ő a Buckingham-palota első számú űrszakértője. A szakember 30 éve foglalkozik már az űr titkaival, és a leggyakrabban azt a kérdést teszik fel neki, hogy léteznek-e földönkívüliek. A cambridge-i professzor nem tagadta soha az idegenek létezését, azonban véleménye szerint nem olyanok valójában az űrlények, mint ahogy a filmekben ábrázoljuk őket. Ki is fejtette, hogy mire gondol pontosan.

Ufo,Flying,Over,A,Corn,Field,At,Sunset
Vajon léteznek idegenek? A szakértő szerint biztosan Fotó: Fer Gregory

A DailyStar számolt be róla, hogy Martin Rees nemrég egy tudományos podcast során fejtette ki a véleményét az idegenekről, és arról, hogy mi a véleménye az eddigi észlelésekről és találkozásokról.

A legtöbb tudós arra fogadna, hogy léteznek idegenek, és hogy sok más bolygó létezik, ahol van élet

– kezdte beszámolóját a férfi. A 81 éves Martin Rees évtizedek óta tájékoztatja a palotát az űrbéli felfedezésekről és kutatásokról, így tökéletes szakértője a témának.

A professzornak a különleges pozíciója miatt gyakran felteszik a kérdést, hogy neki mi a véleménye az űrlényekről.

Beszéltem olyan emberekkel, akik azt állítják, hogy az idegenek meglátogatták őket, vagy még rosszabb, el is rabolták őket. Az ilyen állítások nagy részét elutasítom, azonban lenyűgöz a vita a témában. Egyedül vagyunk ? Létezik értelmes élet vagy bármilyen élet máshol?

– mondta Martin Rees, majd hozzátette:

Ha az idegenek már tettek volna erőfeszítést rá, hogy ide jöjjenek és találkozzanak az emberek vezetőivel, esetleg kukoricaköröket rajzoltak volna, akkor utána újra elmentek volna innen? Ez teljesen valószínűtlen szerintem. Lehetetlen kizárni ugyanakkor azt, hogy ne lenne idegen élet egy másik bolygón

– zárta sorait a szakértő.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás