Ez még a tudósokat is zavarba hozta: különleges dolog jelent meg az égen – Videó

A meghökkentő jelenségről videó is készült.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.05.26.
UFO földönkívüli űrlény idegen objektum

Az utóbbi időben megszaporodtak az ufóészlelések. Legutóbb egy férfi a tanyája felett egyszerre négy idegen lényt is megfigyelt.

UFO azonosítatlan idegen lény fénycsóva sablon
Furcsa fénycsóva jelent meg az égen (Fotó: Pexels – Képünk illusztráció)

Ezúttal a dél-amerikai égbolton rögzítettek szokatlan kinézetű „fénycsóvákat”, amelyek még az ufószakértőket is teljesen elbizonytalanították. A furcsa jelenséget, amelyeket egyesek földönkívüli-észlelésekhez hasonlítottak, olyan országokban lehetett látni, mint Argentína, Brazília és Chile.

A szakértők nem biztosak abban, hogy ufóról lehet szó, szerintük lehet egyszerűbb magyarázat is. Előfordulhat ugyanis, hogy az emberek a Starlink-indításkor gyakran jelentkező észlelésekre lettek figyelmesek, ami egy olyan műhold-konstelláció, amely a Föld körüli pályát használja a széles sávú internet eléréséhez.

A műholdak gyöngysornak vagy világító fényekből álló „vonatra” hasonlíthatnak, amelyek éjszaka az égbolton mozogtak.

A megmagyarázhatatlan dél-amerikai jelenség egyik lenyűgöző példáját a múlt hónapban, április 29-én filmezte le egy ufókutató. Rony Vernet a brazíliai Rio de Janeiro felett örökített meg feltűnő eseményt. 

A Starlink műholdak közvetlenül a telepítésük után, amikor visszaverik a napfényt, szintén ufóészleléseket generálnak

– fejtette ki Chris Spitzer, az ufóelemzés szakértője.

Úgy vélik, ez az egyetlen lehetséges magyarázat az észlelésekre, azonban április 29-én, amikor az első észlelést rögzítették, nem volt Starlink-indítás – számol be róla a Daily Star.

Videón a furcsa jelenség:

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás